Окупанти стверджують, що на Новий рік у Криму було багато туристів.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Майже дві третини туристів приїхали на свята через Керченський міст, стверджують окупаційні влади.

У Криму заявляють, що в період новорічних свят на півострові побувало понад 190 тисяч туристів. Це на 39% вище торішніх показників (тоді було 137 тисяч).

Популярні новини зараз
Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Наводиться статистика, що 64% туристів прибуло через Керченський міст, 33% - авіатранспортом, ще 3% - через адміністративний кордон з Україною.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з початком нового року ситуація в анексованому РФ Криму загострюється - експерти в один голос стверджують, що Путін стягує на півострів важке озброєння для блокування військових супротивників і міжнародних організацій.

У повідомленні йдеться, що Росія поки застосовує розширений військовий контингент для обмеження доступу не тільки можливих військових супротивників, але і міжнародних експертів, моніторингу, гуманітарних організацій.

Як повідомляв раніше Знай.uа, прем'єр-міністр Японії Сіндзо Абе публічно пообіцяв зробити все можливе, щоб покласти край проблеми спірних Курильських островів. У Росії на це відреагували проектом закону, який забороняє віддавати Японії острови Курильської гряди.

Верхівка Кремля готова віддати Курили. Російський політолог Дмитро Орєшкін впевнений, що рано чи пізно Росії ж доведеться повернути Курили Японії. І в обмін на це вона може вимагати визнання анексії Криму.

"Знай.uа" писав, що полковник ЗСУ Святослав Стеценко радить Турчинову ввести війська в Крим. Він вважає, що Україна не може воювати з Росією через Керченську протоку або за півострів Крим, тому Київ повинен припинити розмови про прориви в Азовському морі.

Так полковник прокоментував заклик Турчинова організувати прорив в Азовському морі. Стеценко підкреслює, що пояснення Києва про прагнення довести, що Керченську протоку та Азовське море залишаються українськими, є дуже сумнівними, оскільки раніше київська влада вже намагалися таким способом претендувати на Крим.