У російській столиці незабаром відкриють представництво невизнаного Придністров'я. З'явилася інформація, що дане відомство очолить "екс-віце-прем'єр" і "глава МЗС" так званої "ДНР" Олександр Караман. Варто нагадати, що цього персонажа включено до санкційних списків Євросоюзу.

Про це стало відомо завдяки повідомленню так званого придністровського МЗС.

За словами голови придністровського МЗС Віталія Ігнатьєва, представництво також дозволить активізувати стратегічне партнерство з Російською Федерацією".

"Це важливий крок у напрямі інтеграції, взаємодії Придністров'я з Російською Федерацією", - додав Ігнатьєв.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Про роботу нового представництва повідомив лідер Придністров'я Вадим Красносельський. "Кожен громадянин ПМР зможе подати в дане представництво заяву, і йому буде надано допомогу, залежно від ситуації", - розповів він.

Варто нагадати, що перший президент Леонід Кравчук поділився прогнозами щодо варіантів розвитку Росії в контексті війни та агресії на території України. Відповідний коментар політик озвучив для українських ЗМІ. Кравчук вважає, що вже протягом року Росія припинить існувати, якщо окупує всю територію України. За словами першого президента України Леоніда Кравчука, Україну ніхто не зможе здолати.

"Якщо б зараз Росія зійшла з розуму і прийшла в Україну, окупувала її, то через рік Росії б не стало. Тому що в Україну потрібно привести половину війська, майже 70% бюджету, щоб тримати її в спокої, а це непросто", - підкреслив Кравчук.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що секретні карти було представлено генерал-лейтенантом СБУ Григорієм Омельченком в ефірі українського телеканалу. Високопоставлений офіцер заявляє, що це картки, на яких зображено плани вторгнення в Україну і вони активно використовувалися Генеральним штабом ЗС РФ. Також генерал-лейтенант СБУ представив ще одну карту під назвою "Окупація восьми областей".

Нагадаємо, в'їзди до Одеси заполонили люди зі зброєю: ходять чутки про "вітер війни" з Придністров'я.

Як повідомляв Знай.uа як живуть міста у військовому положенні: основні зміни від Донецька до Одеси.

Знай.uа писав, путінський дружок Додон розмріявся про Порошенка: треба поговорити.