Міністр закордонних справ Павло Клімкін виступив за дискусію в Україні щодо питання подвійного громадянства. Сам він за необхідність впровадження такої практики.

Про це він сказав на прес-конференції в Києві.

"Я буду і надалі давати поштовх цій дискусії. Я вважаю, що вона потрібна - так, як і потрібно подвійне громадянство", - заявив Клімкін.

Він вважає, що Украина більше не може уникати проблеми подвійного громадянства. Але цим правом не повинні користуватися особи з громадянством Росії.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Ми пережили умови, коли могли говорити, що цього інструменту можемо уникнути. Ми представили своє попереднє бачення, усвідомлено - тільки в загальних рисах. Щоб не впливати на дискусію, я сказав, що ніякого подвійного громадянства для осіб з російськими паспортами сьогодні, поки є агресія, не може бути мови", - підкреслив Клімкін.

За його словами, все більше політиків в Україні готові брати участь у дискусії на цю тему.

"Це дозволило б нам вирішити декілька дуже важливих проблем, але потрібна відверта дискусія", - переконаний глава МЗС.

Нагадаємо, Клімкін пояснив, навіщо Путіну українські моряки: технологічна гра перед виборами

Кремль грає в технологічну гру з Україною перед виборами президента. До неї він хоче залучити не тільки полонених моряків, але й інших політв'язнів. Про це в ефірі каналу 1+1 повідомив міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

Питання звільнення захоплених українських моряків для Кремля – це технологічна гра на тлі майбутніх виборів в Україні. В ній Кремль захоче задіяти не тільки моряків, але й інших незаконно ув'язнених українців.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" українцям пора діставати валізи: Клімкін анонсував введення безвиза з 20 країнами

Україна в найближчі кілька років може ввести безвізовий режим з мінімум 20 країнами, в які входять Азія і Латинська Америка, про що заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін. Про це повідомляє УНН, посилаючись на слова чиновника.

Також Знай.uа" писав про те, що Російських спостерігачів не пустять на вибори президента

Російських спостерігачів не пустять на президентські выборы в Україні, які відбудуться 31 березня 2019 року. Від них не будуть приймати заявки на реєстрацію.

Про це заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін в Facebook.