Довгоочікувана зустріч американського президента Дональда Трампа і лідера Північної Кореї (КНДР) Кім Чен Ина призначена на лютий 2019 року.

Цю інформацію повідомляє агенство dpa.

У Білому домі розповіли, що за результатами останньої зустрічі зі спеціальним посланником Кім Чен Ина генералом Кім Ен Чхолом, нові переговори Трампа з лідером КНДР повинні відбутися в кінці лютого поточного року. Про місце проведення саміту оголосять пізніше.

"Президент очікує зустрічі з головою Кімом в місці, яке буде оголошено пізніше". розповіли в прес-службі Білого дому

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Згідно з даними південнокорейських ЗМІ, переговорник про КНДР, можливо, передав президенту США листа від північнокорейського лідера Кім Чен Ина.

Варто відзначити, що перед зустріччю Трампа з північнокорейським переговорником генералом Кім Ен Чхолом, Білий дім заявив: "Вони обговорять відносини між двома країнами і подальший прогрес в остаточній, повністю перевіреної денуклеаризації Північної Кореї".

Нагадаємо, колишній адвокат Трампа Майкл Коен дав свідчення спецпрокурору Мюллеру в тому, що американський президент особисто дав вказівку йому збрехати на слуханнях в Конгресі про будівництво Trump Tower в Москві.

Про це повідомило видання Buzzfeed з посиланням на власні джерела. Експерти вже встигли заявити, що в разі повного підтвердження слів адвоката нинішньому президенту США загрожує імпічмент.

За версією видання, Трамп доручив Коену сказати, що переговори про будівництво Trump Tower в Москві завершилися безрезультатно у січні 2016 року, хоча фактично вони тривали ще кілька місяців. Мільярдер вів у цей час свою виборчу кампанію, під час якої неодноразово заявляв, що у нього немає бізнес-інтересів у Росії і він ніяк з ним не пов'язаний.

Раніше портал писав, що Трамп ввів нові обмеження.

Як повідомляв "Знай.uа", легендарний американський музикант йде в президенти.

Також "Знай.uа" писав, що Трамп посадив під "домашній арешт" сам себе.