Президента США Дональда Трампа закликали не поспішати з виведенням американських військ з Сирії, спочатку слід знищити терористичну угруповання "Ісламська держава". Таку думку висловив сенатор-республіканець з США Ліндсі Грем. Зазначимо, що Грем не проти виведення військ, він лише просить, щоб воно не було поспішним. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на AFP.

Ліндсі Грем висловив надію на те, що виведення американських солдатів з Сирії буде уповільнене, поки Америка повністю не знищить "Ісламську державу". Якщо ж відступ буде занадто поспішним, то сценарій стане "кошмарною" для Ізраїлю та Туреччини через зростання впливу Ірану в Сирії, а також з-за проблем національної безпеки.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Трамп розповів про роботу на Путіна: це ганьба.

В інтерв'ю він стверджує, що "ніколи не працював на росіян. Про це повідомляє видання "Голос Америки".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Президент США відповідав на питання журналіста, йому доводилося йти на таке співробітництво.

"Я ніколи не працював на росіян. І ви знаєте відповідь на це питання краще, ніж хто-небудь. Не тільки я ніколи не працював на Росію, ганьба, що ви навіть ставите це питання, тому що все це один великий обман", - заявив глава США.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Європі назріває серйозна фінансова проблема із-за амбіцій туманного Альбіону. Розрив Британії з Євросоюзом, без додаткових угод з Брюсселем, може обернутися серйозними матеріальними проблемами для інших держав-членів ЄС.

"Знай.uа" писав, що, як заявляють соціологи, рейтинг схвалення діяльності президента США Дональда Трампа в січні знизився до 44%. У той же час рейтинг несхвалення глави держави зріс до 56%, про що повідомляє НБН, посилаючись на видання The Hill.

Опитування проводилося в період часу з 8 по 11 січня, оскільки в цей проміжок стартував 21 день зупинки роботи федерального уряду Америки.

Напомним раніше повідомлялося, що в Білому домі заборонили членам обох палат Конгресу США використовувати урядову авіацію для здійснення зарубіжних робочих поїздок та витрачати бюджетні кошти для покриття видатків на такі подорожі. Документ Адміністративно-бюджетного управління Білого дому був оприлюднений у п'ятницю, 18 січня керівникам всіх американських відомств.

Ще в п'ятницю, 18 січня, стало відомо про те, що президент США Дональд Трамп у зв'язку з "шатдауном" скасував запланований візит делегації на Всесвітній економічний форум у швейцарському Давосі. Про це заявила прес-секретар Білого дому Сара Сандерс, передають ЗМІ.