Після новорічних свят відразу дві соцслужби опитали росіян. Згідно з дослідженнями, рейтинг довіри до Путіна впав - причому, за даними однієї з служб, до історичного мінімуму.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Так, за даними ВЦВГД, до 13 січня 2019 року рейтинг довіри до президента Росії впав до 33,4%. Однак ще в грудні минулого року йому довіряли 36,5% громадян Російської Федерації.

путін
путін

"Показники рейтингу довіри російському президенту досягли мінімуму з 2006 року - до цієї дати на сайті ВЦВГД доступні дані опитувань про довіру до політиків", - наголошується в повідомленні.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Путін
Путін

ВЦВГД ставив респондентам відкрите питання про довіру при "вирішенні важливих державних питань, при відповіді на яке можна вибрати необмежене число політиків. Путін - лідер цього рейтингу. Друге і третє місце займають Сергій Шойгу з 13,7% і Сергій Лавров з 9,3% - їх рейтинги також знизилися на 2,3% і 2,4% відповідно.

"Якщо взяти березневі цифри за 15 років, то найнижча цифра - 45% була в березні 2005 року, максимальна цифра - 65% у березні 2015 року", - розповів журналістам директор ВЦВГД Валерій Федоров в 2015 році.

Таким чином, з 2015 року президенту довіряє майже вдвічі менше росіян.

Варто нагадати, що сьогодні Російська Федерація переживає першу стадію державного перевороту. Вже створено умови, при яких громадяни країни можуть бути не згодні з рішеннями діючої влади. За даними replyua.net це визнав російський політолог Михайло Делягін в інтерв'ю журналістам із Сербії.

За його словами, початок держперевороту поклало прийняття пенсійної реформи в Росії, а безпосереднім ідеологом цієї реформи є голова рахункової палати Олексій Кудрін.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що такі дані наводить дослідницька компанія GFK за результатами дослідження, проведеного в рамках проекту USAID "Ініціатива щодо протидії корупції та підвищення фіскальної прозорості в енергетичному секторі в Україні (Прозора енергетика)".

Нагадаємо, Україна потрапила у черговий рейтинг ганьби: ще одну надію Майдану нещадно зруйновано.

Як повідомляв Знай.uа партія Рабиновича стабільно утримує лідерські позиції в рейтингах, – опитування.

Знай.uа писав, експерт назвав дату похорон Путіна: все погано.