У зв'язку з будівництвом залізничного переходу до Керченського мосту на ділянці в районі смт Багерове Ленінського району виникла проблема, передає Кіровоград.ФМ.

З технічних причин залізничникам необхідно спорудити насип, який перекриє існуючу дорогу Керч - Багерово, що, відповідно, призведе до розриву прямого транспортного сполучення між смт Багерово, іншими населеними пунктами і Керчю. Про це повідомив самопроголошений глава Криму Сергій Аксьонов.

"Цього допустити не можна", - каже глава Республіки.

З метою забезпечення безпечного проїзду всіх видів транспорту, зокрема громадського, прийнято рішення не перекривати рух за маршрутом.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Люди повинні мати вільний доступ до всіх необхідних соціальних об'єктів. Насип необхідно спорудити таким чином, щоб не заважати руху транспорту. Дане питання доручено курувати міністру транспорту Республіки Крим Сергію Васильовичу Карпову", - каже Аксьонов.

Нагадаємо, російський вчений відкрив очі на очевидне: змиє цей нікому не потрібний Кримський міст. Керченський міст - річ абсолютно безглузда і, за великим рахунком, потрібна лише одній людині - президенту російському лідеру Володимиру Путіну. До того ж, він не простоїть довго, його або розберуть, або він упаде сам.

Як повідомляв раніше Знай.ua, два судна охопило полум'я в Керченській протоці: люди стрибають у море, рятувальники не встигають. Два корабля палають в Керченській протоці неподалік від берегів Росії. Люди намагаються врятуватися від смерті і знайти вихід. У спробі врятуватися від смертоносного полум'я, люди стрибають у море, прямо в крижану воду. Російські рятувальники з останніх сил намагаються виловити нещасних людей з води.

Також Знай.ua писав, що українцям показали свіжі фото Кримського мосту: тотальна пустка, оминають навіть чайки.

Мешканці анексованого Криму злили у мережу промовисті фото пустуючого Кримського мосту, який було відкрито Путіним менше року тому.