Видання "Букви" опублікувало у своєму Instagram відеозапис частини виступу мера Києва Віталія Кличка у рамках Всесвітнього економічного форуму в Давосі, де той, розмірковуючи про діджіталізацію Києва, намагається вимовити слово digitalization.

Сам матеріал редакція підписала "класика жанру".

Спроба київського градоначальника вимовити digitalization розсмішила його молодшого брата, колишнього чемпіона світу з боксу Володимира Кличка. Журналіст "Бі-бі-сі" Ендрю Ніл, який також брав участь у дискусії, зберіг незворушність. "Важко сказати, важко зробити", - сказав після того, як Кличко-старший впорався зі словом.

На торішньому Всесвітньому економічному форумі київський мер торкнувся теми свого красномовства.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Віталій Кличко
Віталій Кличко

"Мені можуть говорити, що я не Цицерон, не дуже красиво говорю. Але мені все одно на оцінки того, як я говорю. Головне — як оцінюють те, що я роблю. Важливий результат справ, а не слів", — сказав тоді Кличко.

Раніше повідомлялося, що в Україну прийшли холоди і наявність гарячої води тепер можна назвати життєво необхідною умовою. У свій час мер Віталій Кличко закликав усіх мешканців столиці придбати бойлери і забути про таку проблему – як відсутність гарячої води. Про те, що це не дешеве задоволення він природно промовчав, адже далеко не кожен киянин може дозволити собі встановити нагрівач води.

У той же час, якщо подивитися систему публічних закупівель Prozorro, то можна побачити, що дуже багато державних установов прислухалися до слів Кличка і почали закуповувати бойлери.

Цікаво, що різні державні інстанції замовляли і абсолютно різні бойлери, причому ціна останніх дуже різнилася в тих чи інших випадках.

Нагадаємо, раніше Знай.uа повідомляв, про про холодні батареї і жахливі дороги – це був "подарунок" на Різдво киянам.

Також ми писали, що антикорупціонери знайшли під боком у Кличка майстра ховати гроші.

І при цьому втомленим киянам пообіцяли "суперпокращення".