Комік і кандидат в президенти Володимир Зеленський розповів про те, кому з політиків він відчуває повагу. Про це він повідомив на прес-конференції, присвяченій виходу нової частини популярного серіалу "Слуга народу".

В телесеріалі Володимир Зеленський грає президента України Василя Голобородька. Засновник студії "Квартал 95" волів вибрати із західних політиків, причому не тих, які зараз працюють на благо своєї країни.

"В політиці для мене близькими по духу є такі люди, як Рузвельт і Черчілль. Так, вони різні історичні вчинки робили у своєму житті. Але політик для мене – це насамперед дипломат, який зберіг або примножив історію і традиції своєї країни", - пояснив свою позицію Зеленський.

Актор згадав також Наполеона і Петра Першого, як знакові історичні постаті. А ось політика Німеччини Конрада Аденауера він назвав найвидатнішою людиною в історії.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Але я більше поважаю політиків, які змогли військових конфліктів вийти з мінімальними жертвами. А не ламати через хребет величезну кількість людей. Також відзначу і Аденауера, який є великим політиком з економічної точки зору, який зумів за лічені роки підняти країну з руїн", - зауважив Зеленський.

Нагадаємо, зоряний час Зеленського визначив астролог: реформатор з великими шансами на перемогу. Фахівець вважає, що у нього великі шанси на перемогу.

Як повідомляв Знай. ua, "Квартал 95" показав, як проходить звичайний день Зеленського: чим живе, про що думає і над чим працює. "Квартал 95" показав уривок з відео у форматі VLOG.

Знай. ua писав, що Зеленський записав відеозвернення до українців. "вчора відчув себе дитиною".