Перший президент України Леонід Кравчук розповів про свого фаворита на прийдешніх виборах.

Про це повідомляє "Гордон".

Зокрема, він розповів, що підтримує Юлію Тимошенко через те, що вона є лідером соціологічних опитувань, що означає всенародну підтримку. Крім того він розповів, що на даний момент найбільші шанси виходу у другий тур перегонів є у Тимошенко та Зеленського.

"Моя позиція, виходячи з відповіді на попереднє запитання, полягає в тому, що я завжди слухаю і поважаю свій народ. Тому абсолютно точно: я підтримую того кандидата, за якого виступає більше українців. А сьогодні найбільше українців підтримують Юлію Володимирівну Тимошенко. На другому місці - відомий артист (геніальний, я б сказав, без перебільшення!) Володимир Зеленський. я чомусь думаю, що вони потраплять до другого туру", - заявив Кравчук.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також він розповів, що якби президент України мав виключно представницькі повноваження, то неодмінно проголосував би за Володимира Зеленського.

"Навіть більше скажу: якби український президент мав такі повноваження, як німецький, тобто представницькі, я б проголосував за Зеленського. Але якщо президент України - це менеджер №1, якому потрібні колосальна воля, управлінські знання і професійна команда, то якщо до другого туру вийдуть два ці кандидата, я проголосую за Тимошенко ", - зазначив Кравчук.

Разом з тим варто відзначити, що як відомо, 22 січня на з'їзді ВО "Батьківщини" кандидата в президенти Юлії Тимошенко показали фільм, де бразильський письменник нібито говорить, що саме Тимошенко "може керувати країною".

На наступний день відомий бразильський письменник Пауло Коельо почав заперечувати, що висловлювався на підтримку Юлії Тимошенко. Про це Коельо написав на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

"Я ніколи не записував ні одного повідомлення про те, що підтримую її кандидатуру. Навіть якщо вона мені подобається як людина, українська політика - не моя справа", - написав Коельо.

Під час з'їзду ВО "Батьківщина", на якому Тимошенко висунули кандидатом в президенти, був показаний короткий фільм про неї.

У фільмі, згідно перекладу з іспанської, Коельо сказав: "Я зустрічався з Тимошенко двічі. У неї є харизма. Ще яка! Це дуже сильна особистість. Вона пройшла через багато випробувань. І у неї є унікальна особливість - вона здатна долати будь-які труднощі. Саме така людина може керувати країною".

Крім того варто відзначити, що у тому, що лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук відмовився брати участь у виборах президента України є цілком конкретна причина, навіть краще сказати конкретне прізвище.

Артист, судячи з усього, справді побоявся не витримати конкуренції із Володимиром Зеленським, який попри численний негатив в його бік далі просуває свою кампанію. Таку думку висловив відомий політолог Петро Олещук.

Нагадаємо, що не так із обіцянками Зеленського, Тимошенко, Порошенка та інших.

Як повідомляв "Знай.ua" писав, що Андрухович застеріг Україну перед виборами.

Також "Знай.ua" писав, що названо небезпечні регіони, які Путін зомбує пропагандою.

Заява Святослава Вакарчука щодо участі у виборах Президента України 2019