У середу, 30 січня, стало відомо, що мер Києва Віталій Кличко знаходиться на острові Барбадос. Раніше була інформація про те, що його відразу госпіталізували з Давосу в Австрію через травму спини.

Віталій Кличко

Про це повідомила журналістка Ольга Василевська на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Пам'ятаєте, мер Києва раптово зліг напередодні висунення Порошенка в президенти? Стара травма. Клініка. Австрія. Так ось. я додзвонилася в цю "клініку". Правда, не в австрійському селі. А у фешенебельному готелі острова Барбадос. Лише у 7 тисячах кілометрів від лікуючого лікаря. Варто зайвий раз згадувати про цілющі для опорно-рухового апарату властивості Атлантичного океану? Вітамін Д потрібен, як спортстменам так і мерам столиць. Ми, кияни, все розуміємо. Сподіваємося, і президент залишився не в образі. Білий фон, до речі, ось такої «лікарняної палати» мінімум за 1300 дол./добу", - написала Василевська.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Помните, мэр Киева внезапно слег накануне выдвижения Порошенко в президенты? Старая травма. Клиника. Австрия. Так вот. я...

Geplaatst door Olga Vasilevskaya-Smagliuk op Woensdag 30 januari 2019

Раніше повідомлялося, що Віталій Кличко загримів до лікарні у місті Санкт-Йоган-ін-Тіроль (Австрія). Його госпіталізували в клініку для обстеження, у зв'язку з рецидивом старої травми спини. Про це інформує прес-секретар політика Оксана Зінов'єва.

"Віталій Кличко проходить обстеження та реабілітацію в Австрії. У нього загострення наслідків старої травми спини", - повідомила прес-секретар.

У той же час Зінов'єва не повідомила про дату повернення мера до своїх обов'язків міського голови.

Нагадаємо, що у вівторок, 20 січня відбувся форум з участю президента України Петра Порошенка. Серед головних гостей, які відвідали захід виключно за запрошеннями, були рідні президента - дружина, сини, невістка.

Як повідомляв портал Знай.uа, 26 січня відразу з Давосу, Швейцарія, де проходив економічний форум, Віталія Кличка відвезли в австрійську клініку.

Також портал Знай.uа писав, що Віталій Кличко потрапив у невеликій словесний конфуз на Всесвітньому економічному форумі в Давосі. Під час обговорення цифровізації української столиці Кличко не з першого разу зміг вимовити слово "digitalization".