В цей раз конфуз стався під час бесіди з президентом Молдови Ігорем Додоном.

Про це розповів російський пропагандист, який сам себе називає "журналістом кремлівського пулу".

Путін — Додону: Ми за вашим проханням прийняли рішення і щодо плодоовочевої продукції Молдови, і по виноробній. Вони будуть діяти до кінця березня поточного року. Ми разом промоніторим, як іде робота, і приймемо рішення про те, як діяти в цьому напрямку далі", — пише пропагандист в Twitter.

Користувачі не пройшли повз і жваво відреагували на інцидент з Путіним, зазначаючи, що президент Молдови один з тих небагатьох, хто зустрічається з "педофілом з Кремля".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Якщо вас і далі будуть в кут ставити всі кому не лінь, знову калиточку закриємо", "Хоч хтось не опускає педофіла, хоча цей хтось ніхто", "Він що, знову у Путіна?!?! Він, бідолаха, прям як президент у вигнанні, напевно десь в Кремлі і підживає?", "Вино торгували дутенпули і без Додона так само", — пишуть користувачі.

Нагадаємо, Путін пере Донбас з лиця землі: пекельні наслідки окупації показали декількома фото, міста вмирають

Окупанти Путіна знищили всю інфраструктуру Донецька і привели до нищівного краху економіку міста, який до війни був процвітаючим "мільйонником".

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Росія озброїла Мадуро до зубів: кривавий диктатор похвалився, що має в арсеналі

Диктаторський режим Венесуели озброєний російським зброєю, а також всі соратники колишнього президента Ніколаса Мадуро пройшли в РФ підготовку.

Такими "успіхами" похвалився сам Мадуро, в інтерв'ю російському агентству "РИА Новости".

Також Знай.ua" писав про те, що Патріарх Кирил зібрався в Україну: зустрінуся зі "своїм" народом

Патріарх Російської православної церкви Кирилл заявив про амбітному плані ще "помолитися в Києво-Печерській лаврі".

Російський духівник сподівається, що в майбутньому йому вдасться відвідати Україну. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на його заяву російським ЗМІ.

Крім того Кирил переконаний, що політична ситуація у відносинах між Росією і Україною - це "швидкоплинне явище". Патріарх також закликав віруючих в Україні "не піддаватися спокусам", очевидно маючи на увазі перехід громад в автокефальної церкви.