Визначити дату кінця війни Росії з Україною неможливо. Навіть якщо Україна вижене ворожі війська зі своєї території або домовляться про їх відхід, це не означатиме, що зовнішній тиск на нашу країну також закінчиться. На думку відомого українського дипломата Богдана Ярменко, нам слід вчитися бути "пограниччям". Свою думку він виклав в ексклюзивному інтерв'ю для видання «ФАКТИ».

«Я чітко усвідомлюю, що війна - це жертви, які ми вже заплатили і ще будемо платити. Але давайте подумаємо, які вигоди можемо витягти з цієї війни. Адже не тільки прибуток для оборонпрому ... », - пропонує дипломат.

Дійсно, думати про те, яку вигоду ми можемо витягти з війни, яка триває вже більше чотирьох років, дуже правильне рішення для дипломата. Безумовно, крім прибутку для оборонпрому, в цій війні є ще маса плюсів (людські жертви, звичайно ж, ми не будемо брати до уваги).

Отже, Богдан Ярменко вважає, що кремлівський режим буде ставати тільки жорсткіше. Там до влади навряд чи прийдуть ліберали: швидше за все, в Кремль потраплять ті, хто набагато гірше Путіна - націоналісти, неонацисти і так далі.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

«Адже там є реакційні сили, які критикують Путіна за те, що він недостатньо активно вбиває українців. Ці люди ні перед чим не зупиняться. Вони сприймають масові жертви як доказ своєї величі. Таке їх мислення », - впевнений Богдан Яременко.

Тому нашій країні варто підготуватися до приходу до влади в Росії тих, хто буде набагато жорсткіше і гірше Путіна. А відносини з РФ зможуть бути нормалізовані тільки тоді, коли в Кремлі зрозуміють, що «з українцями вже нічого не зробиш" і стримають свої апетити. Крім того, в інтерв'ю «ФАКТАМ» дипломат розповів, що у президента Білорусі Олександра Лукашенка давно немає влади над своєю країною. Росія маніпулює сусідньою державою так, як захоче, контролюючи всі можливі процеси. За його словами, білоруський президент «не самостійний» і він не зможе запобігти нападу Росії на Україну зі своєї території, якщо РФ вирішить це зробити.

Також "Знай.ua" писав про те, що Путін готується "рятувати" православних в Україні: "не допущу паразитування".

Ще "Знай.ua" писав про те, що СБУ піймала агітатора бойовиків: розгорнув пропаганду під Одесою.

Крім того, "Знай.ua" повідомляв: "Путін зустрівся зі своїм останнім союзником: безвихідь президента Росії висміяли в мережі."