Незабаром українці обиратимуть нового президента країни. У вівторок, 5 лютого, Центральна виборча комісія зареєструвала ще 4 кандидатів на цей пост.

Таке рішення прийняли члени ЦВК під час засідання.

Серед зареєстрованих кандидатів опинилися самовисуванці Руслан Ригованов и Сергій Носенко. Також ЦВК зареєструвала висуванця від партії "Воїни АТО" Сергія Кривоноса та висуванця від партії "Народний рух України" Віктора Кривенка.

За словами голови ЦВК Тетяни Сліпачук, рішення про реєстрацію кандидатів прийняті одноголосно. Присутнім на засіданні було вручено посвідчення кандидата.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Разом з тим, ЦВК відмовила в реєстрації кандидатами на пост глави держави Миколі Кобилинському, Миколі Таранцю, Анатолію Губенку та Борису Касьяненку у зв'язку із невідповідністю поданих ними документів вимогам чинного законодавства.

Таким чином, станом на 5 лютого ЦВК зареєструвала 34 кандидатів на пост Глави держави, 28 особам відмовила в реєстрації, інші перебувають на розгляді. Загалом документи для реєстрації кандидатами у Президенти подали більше 90 осіб.

В Україні 31 грудня 2018 року стартував виборчий процес чергових виборів Президента України, які відбудуться 31 березня 2019 року. Висування кандидатів партіями або шляхом самовисування тривало до 3 лютого. Реєстрація кандидатів у Президенти триватиме до 8 лютого включно.

Нагадаємо, що документи до Центральної виборчої комісії подав ще один кандидат у президенти України. Ним виявився відомий журналіст Дмитро Гнап.

Також "Знай.ua" писав про те, що відомий астролог Влад Росс висловив свою думку щодо того, чи зможе чинний президент України Петро Порошенкоперемогти на виборах і піти на другий термін президентства.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Володимир Зеленський ризикує вилетіти із передвиборчих перегонів, екстрена заява ЦВК.