Народний депутат України Сергій Шахов (депутатська група "Воля народу") прокоментував прийняття змін до Конституції України щодо вступу в НАТО і ЄС

Відповідний коментар він зробив у інтерв’ю для телеканалу "Рада".

"Вчора група "Воля народу" прийняла рішення такого вертикально-радикального прийому, що всі проголосували за підтримку входження в Євросоюз. Але є питання з НАТО. Нам треба розбудовувати свій оборонпром. За ці п’ять років жодного танка на побудувала Україна. Всі підприємства сьогодні в занепаді. А це море робочих місць", – зазначив Сергій Шахов.

Також він зауважив, що наполягає на проведенні референдуму, щодо вступу України до НАТО.

"У нас найпотужніша армія в Європі, входить в десятку світову за кількістю, але поки що не за озброєною якістю. Тому сьогодні треба дивитися в цей бік, і треба запитувати у людей. Сьогодні показує статистика, що 50% цього хочуть. Але треба запитати через всеукраїнський референдум, не треба цього боятися. Якщо хочуть цього люди – треба робити", – заявив Сергій Шахов.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Дивіться:Сергій Шахов, Верховна Рада

Нагадаємо,Шахов показав, як влада керує кожним голосом на виборах.

Як повідомляв "Знай.ua", народний депутат України Сергій Шахов розповів про жахливі умови, в яких сьогодні опинилися українські переселенці.

Також "Знай.ua" писав, що Шахов пояснив, на що здатні політики перед виборами.