Народний депутат Сергій Шахов закликав уряд звернути увагу на кризу в сфері медицини

Про це нардеп від партії «Наш край» розповів на брифінгу в п’ятницю, 8 лютого.

«Страшна ситуація склалася в нашій державі. Геноцид супрунівський у Міністерстві Охорони здоров’я триває. В 2 рази більше ніж у всій Європі сьогодні українців захворіли на кір», – зазначив нардеп.

За словами Шахова, на сьогоднішній день в Україні захворіли на кір 72 тис осіб, а це значить, що епідемія триває.

«Я вимагав сьогодні від уряду, щоб дали чітку відповідь коли вирішиться питання з епідемією кору», – повідомив нардеп.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Він також звернув увагу на те, що по країні поширюється ще й епідемія туберкульозу.

«Вакханалія в Міністерстві охорони здоров’я повинна закінчитися. Нехай це буде вважатися і Генеральною прокуратурою, і Службою безпеки України, і поліцією, і прем’єр-міністром, і президентом моїм офіційним запитом втрутитися в ситуацію, в якій опинилася Україна сьогодні», – заявив Сергій Шахов.

За його словами, ситуація ускладнюється тим, що лікарі виїжджають з країни, так як їх зарплати прирівняли до зарплат медсестер.

Шахов також повідомив, що друге питання від політичної сили «Наш край», підняте їм у Верховній Раді, стосувалося проблем шахтарів. Нардеп підкреслив, що вони продовжують не отримувати зарплати.

Дивіться: Шахов на годині питань до уряду

Нагадаємо, Шахов пояснив, на що здатні політики перед виборами

Як повідомляв "Знай.ua", народний депутат України Сергій Шахов (депутатська група "Воля народу") прокоментував прийняття змін до Конституції України щодо вступу в НАТО і ЄС

Також "Знай.ua" писав, що народний депутат України Сергій Шахов розповів про жахливі умови, в яких сьогодні опинилися українські переселенці.