Представники президента США їздили в Північну Корею домовлятися про саміт.

Зустріч президента США Дональда Трампа з лідером КНДР Кім Чен Ином відбудеться у столиці В'єтнаму Ханої 27-28 лютого.

"Мої представники тільки залишили Північну Корею після дуже продуктивної зустрічі та погодження часу та дати проведення другого саміту з Кім Чен Ином. Він відбудеться в Ханої, В'єтнам, 27 та 28 лютого", - повідомив Трамп у своєму Twitter.

Президент США додав, що з нетерпінням чекає зустрічі з північнокорейським лідером.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, приблизно 17 членів команди Трампа в ході президентської кампанії 2016 року, ще до його інавгурації, контактували з російськими громадянами і представниками WikiLeaks.

Про це повідомляє авторитетне американське видання New York Times.

За інформацією журналістів, ще десятку співробітників Трампа було відомо про взаємодію з росіянами, але самі вони з ними не контактували.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Видання проаналізувало документи, представлені Конгресу, записи в суді і звинувачення, пов'язані з роботою спеціальної комісії, що розслідує втручання іноземців в вибори в США, нарахувавши більше 100 контактів людей з команди кандидата в президенти з громадянами РФ. Контакти з росіянами відбувалися під час особистих зустрічей, по телефону, через текстові повідомлення та електронні листи, а також через особисті повідомлення в соцмережах.

Також ми писали, що президент США сказав, що втратив "величезні гроші" за час свого президентства

Президент США Дональд Трамп повідомив, що втратив багато грошей за період свого президентства, але навіть не дивлячись на це, він готовий йти на другий термін.

Президент США підкреслює, що "любить свою роботу" та спростував чутки, що він не буде балотуватися на другий термін.

Нагадаємо, У Трампа відберуть улюблену іграшку.

Також Знай.uа" писав про те, що Трамп телефоном підтримав президента-опозиціонера.

Нагадаємо, "Шиньйон Трампа" виловили на одному з пляжів Австралії.