Надзвичайний і Повноважний Посол, експерт з міжнародного права, доктор юридичних наук, професор Володимир Василенко виступив за будівництво "стіни" на кордоні з Білоруссю.

Про це повідомляє Politeka.

Зокрема, Василенко відзначив, що будівництво складних фортифіційних споруд має бути продовжене, а саму огорожу слід розмістити також і вздовж усього кордону з Білоруссю.

"Була свого часу пропозиція прем’єр-міністра Яценюка побудувати уздовж кордону з Росією європейський вал або захисну стіну. Мені здається, що треба якомога швидше закінчити обладнання і будівництво цього валу і продовжити його також і вздовж українсько-білоруського кордону. Тоді ми попередимо можливість нанесення удару і по цьому напряму", – заявив Василенко.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Варто зазначити, що на проект будівництва стіни на кордоні з Росіє було вже виділено близько 400 млн. гривень.

Разом з тим варто відзначити, що Путіну та його ручному "Морському Чудовиську", газопроводу "Північний потік - 2" був фактично підписаний вирок, передає Cтрана.ua

Європа приготувала і затвердила план поправок до газовій директиві Євосоюзу, який залишить газову трубу напівпорожньою на довгі роки.

Так, відомо, що газопровід "Північний потік-2" з високою ймовірністю залишиться недовантаженим як мінімум в перші кілька років експлуатації.

Схвалений текст поправок до газової директиви ЄС передбачає, що згода на виведення проекту з-під прийнятих норм повинна буде дати не тільки Єврокомісія, але і комітет з числа представників всіх країн союзу. Це зробить процедуру тривалої, складної і важкопрогнозованою. "Газпром" уже почав готуватися до розвитку подій за найгіршим сценарієм, подавши сигнал про можливість будівництва газопроводу "Турецький потік-2".

Нові норми ЄС зобов'язують учасників будівництва привести проект у відповідність з правилами внутрішнього ринку країн Євросоюзу. На ділі це означає необхідність наявності у "Північного потоку" незалежного від "Газпрому" оператора і доступу до половини потужностей газопроводу третіх осіб, які, навряд чи з'являться.

Нагадаємо, дружина українського політв'язня б'є на сполох.

Як повідомляв "Знай.ua", Ізраїлю пригрозили повномасштабною війною.

Також "Знай.ua" писав, що "потужне озброєння" Путіна навіть не завелося.

Російська агресія і підтримка Європою України | Ваша Свобода