Президент Російської Федерації Володимир Путін під час так званого "послання" до Федеральних зборів пригрозив світу новою смертоносною зброєю.

Про це стало відомо завдяки повідомленням пропагандистських російських ЗМІ.

За інформацією путінських глашатаїв, частина його промови було присвячено новітнім розробкам Росії у сфері оборони та озброєння країни.

Володимир Путін
Володимир Путін

Почав начальник кримських і донецьких бойовиків з найпотужнішої теми, яка вже не один тиждень тривожить весь світ — Договір про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності. Зокрема, Путін заявив, що Росія не має наміру першою розміщувати ракети середньої і меншої дальності в Європі. Однак, якщо США розмістять ракети середньої і меншої дальності в Європі, РФ передбачить дзеркальні заходи.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

путін
путін

Що стосується скандального комплексу "Посейдон", то за словами Путіна, вже весною цього року буде спущено на воду перший підводний човен-носій цього безпілотного комплексу. Путін також розповів, що в грудні 2019 року система "Пересвіт" стане на бойове чергування, також ведеться розробка гіперзвукової ракети "Циркон".

Окремо він пообіцяв, що буде закладено 5 надводних кораблів дальньої морської зони. Ще 16 буде введено до складу ВМФ до 2027 року.

Варто нагадати, що пропагандисти Путіна влізли в російськомовну версію популярного американського журналу і опублікували на його сторінках чергову порцію брехні про анексований Крим. Про це повідомив журналіст "Радіо Свобода" Антон Наумлюк.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час традиційного щорічного звернення до росіян Володимир Путін, судячи з почутого, навіть не збирався змінювати тактику. Знову радив землякам "активно розмножуватися" і згадував часи СРСР. Більш того, господар Кремля своїми планами дав зрозуміти, що залишати владу просто так не збирається.

Нагадаємо, щорічна конференція Путіна: пряма трансляція з Москви.

Як повідомляв Знай.uа міст Путіна валиться на очах: експерт озвучив тривожний прогноз, постраждають українці.

Знай.uа писав, мережу підірвав "успіх" путінських найманців: центр "ЛНР" в Конго.