Український політик Євген Рибчинський розповів про "здобутки" нинішнього президента та праламенту у своєму Facebook. Зокрема він написав, що за ці п'ять років практично жодна реформа не була успішно впроваджена.

Кандидатів багато, рехворматор один. Тож зранку у суботу трошки про реформи. Реформа банківської системи на жаль...

Geplaatst door Євген Юрійович Рибчинський op Zaterdag 23 februari 2019

"Реформа банківської системи на жаль призвела до повного знищення банківського сектору в Україні і зупинки кредитування бізнесу як такого. Гонтарева, після численних операцій по виведенню казни в офшори і фейкової утилізації старих банкнот, купила собі особняк у Лондоні і сидить не на Лукьянівці у камері-одиночці, а у дорогих ресторанах на Пікаділі, і п’є за здоров`я свого благодійника з банкової дорогезні вина. Реформа децентралізації фактично призвела до появи місцевих царків, яким утилітарна держава тепер не указ і узаконила розбазарювання і привласнення зібраних на місцях грошей. Реформа судової системи взагалі є чистим фейком. Суди керуються в ручному режимі з 3 поверха адміністрації президента. А реформа сфери охорони здоров`я у такому вигляді, як є, є нічим іншим, як геноцидом українського народу. Армію ніби реформовано. Модернізували стару радянську техніку і отримали стару американську. Проте, армія не стала професійною, як у країнах НАТО, а досі тримається на призовниках", - написав політик.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Рибчинський написав, що "окрім нових магазинів Рошен, в Україні не з'явилося нових заводів", які б могли допогти вести війну проти Росії.

"А крім нових магазинів рошен, в Україні за роки війни не з’явилося жодного патронного заводу. Нам кажуть, що армія зупинила ворога. Не правда, ворога зупинили добровольчі батальйони. А чи армія допомогла добровольчим батальйонам вийти з Іловайського котла? Ні. Чи відбили ВСУ Дебальцево і відстояли донецький аеропорт? Ні! Чи може армія готова звільнити Донецьк і Луганськ? Знову, ні. Проте, парад у Києві ціною у 28 мільйонів доларів вігремів, створивши чудову картинку для передвиборчої кампанії президента", - написав він.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Рибчинський заявив, що і славнозвісний Томос на жаль не вирішив питання існування РПЦ в Україні. До нової помісної церкви перейшло на разі не більше 5% єрархій.

"Якщо після виборів усе залишиться, як є, то з мріями і надіями, як і з науковими, культурними і просто роботящими кадрами, можна буде попрощатися. Усім здоров`я і успіху всупереч всьому".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що бізнесмен постраждав від нападу невідомих.

Як повідомляв портал "Знай.uа": з бандитського угруповання на території тимчасово окупованого Донбасу пропав сербський бойовик.

Також "Знай.uа" писав, що ціна на житло в українській столиці зросла останнім часом.