З'явилася інформація, що незабаром має пройти важлива зустріч між главами США і КНДР. Так, глава Північної Кореї з Пхеньяну поїхав у Ханой, де, власне, і відбудеться майбутня зустріч з президентом США Дональдом Трампом.

Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

Дональд Трамп та Кім Чен Ин
Дональд Трамп та Кім Чен Ин

"Близько 17:00 за місцевим часом Кім Чен Ин вирушив у Ханой на своєму бронепоїзді. Очікується, що весь шлях до столиці В'єтнаму лідер КНДР здійснить залізницею транзитом через Китай", - повідомляють журналісти.

Повідомлялося, що лідер Північної Кореї Кім Чен Ин приїде за кілька днів до початку другого саміту з президентом США Дональдом Трампом. У Ханої представник Кореї буде вже 25 лютого, в той час як саміт буде 27-28 лютого. Там він планує зустрітися з офіційними особами столиці.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто нагадати, що нещодавно президент Венесуели Ніколас Мадуро заявив про те, що державний кордон між Венесуелою і Бразилією буде перекрито. Він повідомив, що це відбулося сьогодні, 21 лютого, о 20:00. Він вважає, що таким чином приймає заходи безпеки.

Поки невідомо, скільки часу буде перекрито кордон, однак президент Венесуели не збирається зупинятися. Він розглядає варіант перекрити кордон з Колумбією, адже венесуельці біжать туди з власної країни через економічну кризу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що другий президент України Леонід Кучма заявляє, що його обирали на "найчесніших" виборах, на яких не було різних політичних технологій. Про це він розповів в ефірі одного з телеканалів.

Зокрема, колишній президент зазначив, що на тодішніх виборах взагалі не було настільки різних політехнічних засобів і методів перемоги на виборах. Крім того він зазначив, що взагалі не розуміє, звідки у більшості кандидатів у президенти настільки величезні статки, адже коли він йшов на вибори у нього фактично не було нічого крім старого автомобіля.

Нагадаємо, Кучма зробив скандальну заяву про вибори.

Як повідомляв Знай.uа "Квартал 95" випустив фільм Зеленського про Донбас: душа не пропала, але дивитися важко.

Знай.uа писав, Зеленський і Квартал 95 стривожили душі українців патріотичною піснею: тільки тримайся.