Вибори мають відбутися зовсім скоро, внаслідок чого Петра Порошенка все частіше можна спостерігати на різних заходах, де він вивалює на вуха громадян нашої країни величезні порції обіцянок. Основною темою для обговорень все ще залишається конфлікт на тимчасово окупованому Донбасі, тому гарант нещодавно приділив йому особливу увагу.

Російському президенту Володимиру Путіну перед агресією по відношенню до Україні слід було вивчити історію Української повстанської армії (УПА) та більше дізнатися про українського націоналіста Степана Бандеру. Петро Порошенко заявив про це в суботу, 23 лютого під час свого візиту у Львівську область, про що повідомляє пресс-служба президента.

Глава держави заявив: "Дуже розраховував в 2014 році Путін на нашу слабкість. Але він не знав головного – він не знав українського народу. Нехай погортає сторінки про Бандеру, про УПА. Там відповіді на всі наші успіхи зараз. Нехай вивчить їх. А як вивчить, нехай забирається геть з України". Він також переконаний, що думка Путіна про те, що він знає Україну, хибна, оскільки господар Кремля "бачив тільки політиків, які традиційно прибували до нього з Києва на напівзігнутих ногах".

Порошенко зазначив: "Вони кланялися і готові були укладати вигідні Кремлю угоди – то про газ, то про Крим. Або на колінах просити у Путіна, що йому потрібно для того, щоб був мир. ...Він бачив і знав тільки тих, хто боявся в його присутності вимовити: "Україна рухається в ЄС і НАТО, і ніхто нас не зупинить".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На закінчення президент пообіцяв, що Україна не буде питати у Путіна "ніяких дозволів" і додав: "Ми об'єднали країну. Ми подолали економічну кризу, яка була викликана війною і російською економічною блокадою".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Борислав Береза на своїй сторінці в Facebook написав усе, що думає про скандальний дует ANNA MARIA та їх ганебне інтерв'ю.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Євген Кошовий звернувся до українців у новому відео, в якому повідомив, що команда Зеленського не збирає людей на будь-які акції та мітинги.

Також "Знай.uа" писав, що Зеленський повідомив українцям про те, що під час проведення туру українськими містами він захворів.