Скільки ажіотажу зібрала навколо себе персона Зеленського.Кандидат в президенти країни тільки нещодавно отримав схвальні відгуки від колишніх міністрів-реформаторів Олександра Данилюка, і екс-глави Мінфіну, і екс-міністра економічного розвитку і торгівлі Айвараса Абромавичуса.

Хороший у шоубізнесі - хороший і в політиці. Адже, насправді, щоб побудувати настільки великий бізнес у сфері сміху потрібно мати кмітливість і вміння, більше того, дргуих кандидатів це більш ніж виводить з себе, так як Зеленському просто нічого приховувати і всі знають що, куди і навіщо йде і витрачається.

Володимир Зеленський: біографія, сім'я, особисте життя, новини, кар'єра і чутки.

Рейтенги коміка стали досить високі і всім стало зрозуміло, що найімовірніше перемогу і владу країни отримає Зеленський. За фактом отримання такої інформації Кабмін зашумів і почав заявляти про yнаслідки перемоги.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Після його приходу до президентства може початися остаточний перехід до парламентаризму. Саме так цю ситуацію прокоментував міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

На його думку, Зеленський буде правити інакше, ніж колишній президент. Йому не будуть присущні ті функції, які зараз взяв на себе Порошенко

Також, міністр внутрішніх справ зазначив, що він завжди виступав за усунення двоїстості ( дуалізму) державних функцій.

" Президент він і є прездиент. Він не повинен займатися всім : починаючи від енергетики, закінчуючи дипломатією. Для цього є підрозділи, помічники та інші відповідальні люди. Як мені здається, перемога Зеленського у виборах призведе до форсації встановлення параментской республіки. Знаєте, без задніх думок скажу, навіть нинішній парламент готовий підтримати такий вид республіки, той що відповідає парламенту. Парламентаризм - комфортніше для всіх. І чинний президенско-парламентський устрій замінить просто пармалентский, він - наша точка створення нової країни. Якщо це, не дай Бог, не станеться, ми просто загрузнемо в болоті. Не те що б не сказати, що ми вже в ньому. А головним гальмом країни виступає в цьому випадку не відсутність структурних реформ, а дуалістичність влади", - розповів про свої думки на цю тему міністр.

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" писав про те, як кандидат у президенти України вітав громадян.

Також "Знай.ua" повідомляв, що стало відомо, кому українці віддадуть свій голос.


Раніше "Знай.ua" інформував про суму, яку заплатили за агітацію на користь Зеленского.