Начальник кримських і донецьких головорізів Володимир Путін опинився у вельми "незручній" для нього ситуації через захоплених в Керченській протоці українських військових. Колишній депутат Державної думи Росії Ілля Пономарьов впевнений, що Путін сам себе загнав у пастку.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Володимир Путін
Володимир Путін

"Якщо Путін приймає волюнтаристське рішення і визнає моряків військовополоненими, значить й інших потрібно визнавати військовополоненими, а це вже визнання, що між Росією і Україною є війна", - вважає експерт.

У той же час експерт вважає, що просто відпустити моряків він теж не ризикне.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

"Не визнавати моряків військовополоненими, а просто відпустити, означає, що й по іншим заручникам можна зажадати особливого розгляду справ. Тому Путін сам в полоні тієї процедури, яка повинна бути пройдена в кримінальному суді, і до її завершення нічого статися не може. Будь-які переговори почнуться тільки після вироку суду", - уточнив Пономарьов.

Варто нагадати, що українська оборонна промисловість за оцінками експертів могла покрити не тільки потреби ЗСУ як в мирний, так і у неспокійний час. Вона могла приносити чималі прибутки державі, але виявилося, що тривалий час в комплексі зброї та техніки нашої держави проводилися масштабні розкрадання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що заступник генерального прокурора України, головний військовий прокурор Анатолій Матіос зробив гучну заяву в ефірі програми HARD Влащенко на телеканалі ZIK. За словами військового прокурора, спецназ, "Альфа" і всі інші засоби і інструменти для припинення незаконної злочинної діяльності Ігоря Гіркіна на території Донецької області були повністю в руках призначеного після Майдану главу Служби безпеки України – Валентина Наливайченка.

Нагадаємо, Путін придумав, як вбити кримчан без єдиного пострілу: дикі фото.

Як повідомляв Знай.uа Лукашенко відхрестився від Путіна і подарував Україні надпотужну зброю.

Знай.uа писав, молитва за мир і спокій в Україні: ми разом можемо допомогти.