Керівник групи адвокатів полонених українських моряків Микола Полозов розповів, що Росія з усіх сил намагається провести сухопутних коридор до Криму.

Про це він розповів в ефірі одного з телеканалів.

Більше того адвокат відзначив, що у шалені плани Кремля входить і захоплення Херсонської та Миколаївської областей.

"Після окупації Криму російська влада порахували, що Азовське море можна перетворити у внутрішні. Побудувати Керченський міст, захистити простір, провести посилену мілітаризацію, витіснити Україну", - заявив він.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Крім того він відзначив, що окупація Криму стала своєрідним плацдармом для захоплення наближеної до півострова території України.

"Це свого роду плацдарм для подальшого розвитку окупації Херсонської області, Миколаївської області, і так далі. Тобто для того, щоб створити передумови для завоювання сухопутного коридору до Криму", - вважає Полозов.

Разом з тим варто відзначити, що заступник генсека НАТО Роуз Гетемюллер відзначила, що Київ повинен повністю виконати всі рекомендації Венеціанської комісії і внести поправки в текст закону "Про освіту".

Організація Північноатлантичного договору висловила солідарність з Угорщиною щодо прийняття Україною поправок до нового закону "Про освіту". Про це під час візиту до Будапешт 26 лютого сказала заступник генерального секретаря НАТО Роуз Геттемюллер.

"Союзники солідарні з Угорщиною, коли мова йде про український закон "Про освіту". У Брюссельській декларації та при оцінці виконання річної програми співпраці з Україною всі союзники закликають її повністю виконати рекомендації Венеціанської комісії", – сказала Геттемюллер.

Заступник генсека наголосила на важливості зустрічей у форматі комісії Україна – НАТО, запевнивши, що вони є основною складовою підтримки територіальної цілісності та суверенітету України. Вона також подякувала Угорщині за підтримку України в конфлікті з Росією, зокрема за співпрацю при реверсі газу, надання гуманітарної допомоги і лікування поранених українських військовослужбовців.

Нагадаємо, Кисельов в інтерв'ю здав власного племінника, того засудили до в'язниці.

Як повідомляв "Знай.ua", українські воїни ліквідували смертоносну зброю Путіна, бойовики рахують втрати.

Також "Знай.ua" писав, що люди Трампа залізли Путіну до гаманця.

Найстрашніший сон Путіна стає реальністю, Україна ближче до НАТО - Білоцерковець