Колишній керівник Служби безпеки України Валентин Наливайченко розповів про шалену роботу український можновладців через офшорні схеми.

Про це він зазначив в ефірі передачі "Право на владу" на телеканалі 1+1, передає Знай.ua

Зокрема, за словами колишнього очільника спецслужби нинішні українські можновладці неймовірно часто використовують офшорні схеми для власного збагачення та купівлі дуже дорогих художніх виробів.

Так, він відзначив, що володіє доказами, як чинні високопосадовці РНБО скуповували дорогезні картини, які у подальшому "виринали" у приватних колекціях інших високопоставлених політиків.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що кандидат у президенти України Володимир Зеленський розповів, як можна зупинити війну на Донбасі.

Зокрема, Зеленський розповів, що Мінський процес вже давно не дієвий та необхідно звертатись до підписантів Будапештського меморандуму, серед яких були Росія, США та Велика Британія.

За словами Зеленського необхідно представників саме цих країн залучити до переговорного процесу на Донбасі.

"Питання Донбасу є найважливішим в Україні. Перший крок це припинення вогню через перемовини з Росією. Мінський процес, як ми вже знаємо - не працює. Тому необхідно долучити підписантів Будапештського меморандуму", - відзначив Зеленський.

Крім того варто відзначити, що кандидат в президенти України Юлія Тимошенко в передачі "Право на владу" на 1+1 каналі розповів про махінації нинішнього президента Петра Порошенка і Укроборонпром і закликала Верховну Раду притягнути президента до кримінальної відповідальності.

"Під час війни, в розпал трагедії купка людей, яка має відношення до заступника РНБО, який є партнером Петра Порошенка організував контрабандне постачання списаних частин зброї, їх продавали в два рази дорожче, йшов чорний обнал, бюджетні гроші проходили через підприємство, яке належало Петру Порошенко, який відмивав через свою "Ленінську кузню" собі гроші", - заявила Тимошенко.

Нагадаємо, Зеленський зустрінеться з Тимошенко обличчям до обличчя сьогодні ввечері.

Як повідомляв "Знай.ua", МВФ та Зеленський визначили "Зе! Стратегію".

Також "Знай.ua" писав, що експерт поставив крапку в питанні симпатій Заходу щодо нового президента України.

За даними опитувань трьох різних компаній, у президентських перегонах лідирує Зеленський