Кандидат у президенти України Володимир Зеленський розкрив план врегулювання ситуації на Донбасі.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Про це він розповів у ефірі програми "Право на владу" на телеканалі "1+1".

Зеленський вважає, що Україні рано чи пізно доведеться проводити переговори із Російською Федерацією для припинення війни на Донбасі. Однак предметом розмови не можуть бути жодні поступки щодо незалежності та територіальної цілісності країни.

"Головна мета кожного українця - це зберегти життя людей. Тому перший крок - це припинення вогню. Як ми можемо це зробити - це лише переговори. У нас з вами є лише Мінські домовленості, вони не працюють, але ми вдячні Заходу, що у нас хоча б щось є. Я вважаю, що ми маємо розширити стіл, залучити Великобританію, залучити США", - підкреслив він.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Але, ви знаєте, як сказав перший президент України Леонід Макарович Кравчук: "У нас війна". З першого дня це не АТО, у нас реальна війна між Росією і Україною, тому ми не зможемо уникнути переговорів між Україною і Росією. Що стосується компромісів, то ніяких компромісів з приводу суверенітету, незалежності України не може бути. Ми не торгуємо нашими людьми, ми не торгуємо нашими територіями", - наголосив Зеленський.

Нагадаємо, Володимир Зеленський розповів, як можна зупинити війну на Донбасі.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це він зазначив в ефірі передачі "Право на владу" на телеканалі 1+1, передає Знай.ua.

Зокрема, Зеленський розповів, що Мінський процес вже давно не дієвий та необхідно звертатись до підписантів Будапештського меморандуму, серед яких були Росія, США та Велика Британія.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Володимир Зеленський звернувся до чинного президента Петра Порошенка з доволі неоднозначними словами.

Володимир Зеленський: досьє, біографія, компромат, фото і відео

За словами гумориста він повністю готовий до боротьби за президентське крісло з чинним президентом та закликав його звернути увагу на народ, після гучних скандалів.

Також Знай.ua писав про те, що Володимир Зеленський провів зустріч з постійним представником Міжнародного валютного фонду в Україні Йост Люнгманом.