Шоумен та кандидат у президенти України Володимир Зеленський розкрив плани після імовірної перемоги на виборах.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Відповідну заяву він зробив у ефірі програми "Право на владу" на телеканалі "1+1".

Зеленський упевнено заявив, що має намір побудувати "країну мрії", незважаючи на весь негатив, який зараз лунає на його адресу.

"Стара влада для мене не конкурент і для моєї команди. Як мене тільки не називали, і продовжують: і "бидло", і "клоун", і "актеришка".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Так, я тільки починаю свій політичний шлях, так, у моїй команді люди, які не були у владі, ми не розбираємося у схемах, дерибанах, але ми будуємо країну мрії, і ми це зробимо", - підкреслив кандидат у президенти.

"Що стосується конкуренції, у нас зареєструвалось 44 кандидати у президенти України. У мене 43 конкуренти. І я не заздрю нашому гаранту - у нього один конкурент, це народ України", - додав Зеленський.

Зеленський також висловився про розслідування Дениса Бігуса проти президента Петра Порошенка і лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

"Я вдячний пану Бігусу, це дуже цікавий серіал, і я сподіваюся, що цей серіал не заборонить наша влада, і ми додивимося його до кінця", - підкреслив він.

"Коли я побачив першу серію, я був в шоці, не міг заснути, згадав одну історію, ми з хлопцями багато разів їздили на фронт, і там нам цю історію розповів волонтер, про його загиблого друга: вони поїхали на БТР після капітального ремонту, він заглох, хлопці почали щось робити і стали живою мішенню, в них влучили, хтось був поранений, хтось загинув, а хтось на цьому заробив", - відзначив Зеленський.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Наприкінці виступу коміка по скайпу ведуча звернулася до нього із закликом пообіцяти, що він з'явиться в ефірі особисто.

"Зуб даю", - відповів жартом Зеленський.

Нагадаємо, Захід готується до того, що на виборах в Україні – 2019 переможе комік і шоумен Володимир Зеленський.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Володимир Зеленський провів зустріч з постійним представником Міжнародного валютного фонду в Україні Йост Люнгманом.

Також Знай.ua писав про те, що кандидат у президенти України Володимир Зеленський розповів, як можна зупинити війну на Донбасі.