Секретар РНБО Олександр Турчинов заявляє, що з українського законодавства треба прибрати термін "гендер", повернутися до терміну "чоловіча і жіноча стать" та розвивати "повноцінну сім'ю", щоб захистити Україну від руйнування і морального занепаду.

Про це він заявив на засіданні IV Всеукраїнського Форуму Сім'ї 1 березня.

"Як можна зберегти нашу країну, наш народ від руйнування, деморалізації, аморального розпаду? Для цього є тільки один історичний досвід – будувати країну на вічних євангельських цінностях. Тільки цей шлях єдино можливий для величі і процвітання", - сказав Турчинов.

За його словами, в основі цього фундаменту повинна бути віра, відповідальність і сім'я.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Сім’я – це благословенне єднання чоловіка і жінки для продовження життя і існування людства. Ця позиція чітко прописана в Конституції нашої країни. Тому намагання підмінити в українському законодавстві, нормативно-правових актах дві споконвічно людські статі сотнею вигаданих гендерів протирічить нашій Конституції, християнській моралі і є наступом на традиційні для нашої країни цінності", - сказав Турчинов.

"Міцна повноцінна сім'я, що здатна народити дітей, – сьогодні стає одним з найважливіших факторів національної безпеки", - додав секретар РНБО.

За його словами, сьогодні "прикриваючись захистом прав людини, суспільству нав’язують ідеологічний антихристиянський штамп".

"Ми повинні прибрати ідеологеми з наших законів, відновивши використання терміну "стать" замість нав’язаного нам штучного терміну "гендер"", - наголосив Турчинов.

"Розвиток і захист інституту сім’ї повинні стати пріоритетом державної політики. Переконаний, що всі ці завдання ми здатні разом реалізувати, зберігаючи стратегічний пріоритет – європейську та євроатлантичну інтеграцію. Більше того – допомагаючи країнам ЄС зберегти християнський фундамент, що свого часу став основою їх розвитку і безпеки", - підсумував Турчинов.

Відмітимо, Стать визначає, чи є людина чоловіком або жінкою, вона зумовлена структурою генів і є поняттям біологічним.

Гендер (статева роль) – поняття культурне і соціальне. Воно визначає риси характеру та особливості поведінки, які вважають характерними для чоловіків і жінок у певному суспільстві.

Нагадаємо, Шарліз Терон публічно зізналася, що виховує сина, як дочка.

Як повідомляв Знай.uа ще одна європейська країна визнала нейтральний пол.

Знай.uа писав, Кайлі Дженнер судиться з батьком-трансгендером.