Ватажок т.зв "ДНР" Денис Пушилін розповів, що під час подій на Майдані наприкінці 2013-о року був у Києві та допомагав беркутівцям.

Як повідомляє НП, такими одкровеннями Пушилін поділився у інтерв’ю Украина.ру.

Він зазначив, що був у Києві під час початку Революції гідності, наприкінці 2013-о року. При цьому ватажок сепаратистів не лише бачив все на власні очі, але й допомагав беркутівцям.

"Робив що міг, наприклад, допомагав беркутівцям, військовослужбовцям внутрішніх військ, у яких згоріли теплі речі в автобусі. Так сталося, що серед них були хлопці з моєї кримської частини, в якій я колись проходив строкову службу. Про це я дізнався, передаючи необхідні речі", – поділився спогадами Пушилін.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Раніше передавалося, що радник російського президента Владислав Сурков зібрав в Москві нараду так званих "добровольців" Донбасу.

Посібники окупантів провели зустріч в п'ятизірковому"Президент-готелі", розташованому поруч з Кремлем. Про це повідомляє сепаратистський телеграм-канал WarGonzo.

Зокрема, в засіданні взяв участь бойовик Олександр Бородай, який керував першою окупаційною "адміністрацією" в Донецьку.

На зібранні терористи обговорювали "план дій" щодо виборів в Україні.

"У розпал виборчих перегонів від Києва можна чекати чого завгодно. У разі, якщо ситуація вимагає цього, ми мобілізуємо добровольчі рух в найкоротші терміни", - заявив Бородай.

Терористи готуються до "великої війни" з Україною, вони відкрито заявляють про те, що будуть "вирішувати питання військовим шляхом" .

Також ми писали, що в інтернеті з'явилася фотографія, на якій чітко видно, на що бойовики перетворили окупований Донбас. Знімки змушують серйозно задуматися.

Про це стало відомо завдяки повідомленню в мережі Twitter користувача під ім'ям hochu_domoy.

Нагадаємо, на Донбасі окупанти підірвали канал, сидять без води і лають поганих українців.

Як повідомляв Знай.uа Клімкін заговорив про мир з Росією: у них забрали все.

Знай.uа писав, снайпер ЗСУ поклав відомого бойовика одним пострілом: фото.