В російських ЗМІ з'явилася інформація про арешт екс-ватажка бойовиків "ДНР" Олександра (Ташкента) Тимофєєва. Тимофєєв служив "міністром фінансів та зборів" в так званій ДНР. Повідомляється, що бойовики зловили в Ростові-на-Дону і в рамках якогось загадкового слідства перевезли до Москви.

Ташкент був правою рукою покійного Олександра Захарченко. Після вбивства російськими останнього Ташкент втік у Росію нібито з мільярдами награбованого. З тих пір в «республіці» його звинувачують у всіх смертних гріхах (насамперед, у отжимах бізнесу і майна та крадіжці російської допомоги). При цьому образ Захарченко намагаються зберегти «святим».

В Твіттері, блогер і український патріот з окупованих територій «Necro Mancer»сумнівається у достовірності цієї інформації, наводячи приклади двох фіктивних попередніх арештів Тимофєєва в Росії.

Пізніше «Радник голови ДНР» Олександр Казаков спростував цю інформацію.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«2 березня 2019. 19:00 (мск). Сидимо з Ташкентом (Тимофеєвим) в кафе, п'ємо я кави, він – чай. Переглядаємо різні ростовські і інші сайти, соцмережі і... ржем», – він написав і опублікував фото.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Український снайпер блискавично знищив "ихтамнета": в мережі показали кадри дрона.

Український снайпер в зоні Операції Об'єднаних сил на Донбасі майстерно ліквідував бойовика "ДНР". У мережі показали відео відточеною роботи українського героя. Відео вперше з'явилося в Twitter "Львівський метрополітен".

Пізніше відео з'явилося на сторінці офіцера Збройних сил України Анатолія (Штірліца) Штефана.

" На одній з ділянок фронту активізувався снайпер противника. Умілими контр діями він був ужалений воїном ОС. Окупанти намагалися його врятувати але у них це не вийшло, як врятувати з другого номера снайперської пари російських загарбників”, – додав подробиць Анатолій Штефан.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Українські воїни ліквідували смертоносну зброю Путіна, бойовики вважають втрати: потужне відео.

На окупованому путінськими бойовиками Донбассе українські воїни знищили російський розрахунок протитанкової керованої ракети. Відомо, що ліквідацію ПТКР бойовиків вдалося зняти на відео.