Багато хто пам'ятає хвилю електронних декларацій, коли можна було дізнатися про багатства чиновників. Так ось, ця цікава акція триває. На заздрість багатьом громадянам український президент Петро Порошенко задекларував ще 127 мільйонів гривень доходів.

Про це стало відомо завдяки інформації в Єдиному державному реєстрі декларацій посадових осіб.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

А ось найбільшу суму доходу склали дивіденди ПАТ "ЗНКІФ "ПРАЙМ ЕССЕТС КЕПІТАЛ" - 45 млн гривень. А також відсотки від АТ "МІБ".

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як зазначалося, в деклараціях, поданих президентом в 2019 році, загальний дохід склав 595 млн гривень, а в декларації, яка була подана 26 грудня, сума доходів Порошенко становила 556,7 млн гривень. РБК-Україна писало, що Порошенко за два місяці задекларував понад 1 млрд гривень.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в даний момент ситуація з рейтингами кандидатів у президенти України досить туманна і важко скласти загальну картину. Але, в наших сусідів уже є своя думка. Білоруський президент упевнений в тому, що чинний глава України Петро Порошенко безсумнівно переможе на президентських виборах в Україні 31 березня 2019 року. Про це стало відомо завдяки заяви Лукашенка, яке він нещодавно озвучив для білоруських ЗМІ.

Варто нагадати, що президент України Петро Порошенко в Одесі підписав закон про присвоєння Куяльницкому лиману статусу курорту державного значення. Документ був підписаний в Садах Перемоги під час форуму Ради регіонального розвитку.

Наголошується, що президент підписав цей закон на прохання губернатора Одеської області Максима Степанова. Варто нагадати, що Президент України Петро Порошенко страждає психічним розладам особистості, повідомляє From-UA. Підтвердженням для цього служить ряд подій, що сталися з главою української держави останнім часом. Про це, як стверджує Інтернет-видання Аргументум, заявив відомий вітчизняний психіатр, доктор медичних наук, професор Сергій Шепетько.

Нагадаємо, Зеленський розповів, що думає про "старої” влади: не конкурент для мене.

Як повідомляв Знай.uа Путін вибісив американського генерала через Крим: НАТО змусить Росію дивитися на всі сторони.

Знай.uа писав, Херсон захопили масові мітинги: Порошенко повинен піти.

Дивіться відео по темі: