Як кажуть: "Солдат спить, а служба йде", але все б нічого, якби "солдат" тільки спав і хоча б приходив на роботу – до цього ми всі вже давно звикли. На ділі виходить так, що 90% голосувань Верховній раді, після виходу з новорічних свят, були пропущені 58 народними обранцями, за даними громадського руху "Чесно".

"Зимові канікули" вирішили собі значно продовжити Дмитро Допкін, Євген Бакулін, Костянтин Жеваго, Дмитро Ярош, Сергій Клюєв, В'ячеслав Костянтинівський, Олександр Онищенко, Лев Підлісецький– топові прогульники, які з січня не з'явилися на жодне голосування. Валерій Дубіль і Вадим Рабинович мають статистику трохи кращу, адже знайшли в собі сили відвідати одне голосування з 304 минувших.

Вадим Рабінович

Так само, депутати часто не доходять до своїх крісел, застряючи між їдальнею і туалетом, так як в січні-лютому присутність склала 77,6%, але голосувало всього 41,1% депутатів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Чесно" повідомляє, що найменш старанними працівниками були представники фракції "Батьківщина" – 47,7% пропущених голосувань учасниками, і Опозиційний блок – 31,1% голосувань.

У найбільшій кількості голосувань не брали участь депутати від груп "Воля народу"(84%) і "Відродження" (79%).

Але є і більш-менш гідні народні обранці: "Самопоміч" може похвалитися тим, що її представники не брали участь лише у 56% голосувань. У порівнянні з іншими "трудівниками" - це навіть рекорд і своєрідне досягнення.

Андрій Садовий

Нагадаємо, лідер фракції "Самопоміч" Андрій Садовий пояснив, що знявся з виборчих перегонів на користь Анатолія Гриценка через те, що саме зараз з'явився шанс на перемогу єдиного кандидата. Так само, він запевнив, що Гриценко не знав про його намір публічно підтримати кандидата, хоча Анатолій вже більше року пропонував об'єднати сили.

Раніше Знай.ua повідомляв, що Гриценко отримає 15% голосів, у разі, якщо до нього приєднається Садовий.

Так само, Гриценко пообіцяв посадити Порошенко.

Нагадаємо, що Знай.ua писав про ривок Зеленського, який змусив "кусати лікті" Тимошенко і Порошенка.