Дмитро Гордон назвав імена політиків, які хочуть його вбити і, без краплі сорому, відверто пишуть про це в соціальних мережах.

Відповідне відеозвернення український журналіст опублікував на своєму YouTube-каналі.

Гордон розповів, що нещодавно скандальний політик Ірина Фаріон написала у своєму Facebook гнівний пост, у зв'язку з висловлюванням журналіста про Степана Бандеру. Фаріон була настільки ображена, що побажала Дмитру скоріше померти в муках.

У той же час, заступник голови Кіровоградської облради, вловивши настрій Фаріон, написав пост на своїй сторінці. Він був більш лаконічним, але не менш сердитий: "Треба щоби воно здохло. Слідом за Бузиною". До посту, з побажанням смерті, Ігор Степура прикріпив фотографію Дмитра Гордона. Фаріон не стрималася, і вставила свої п'ять в коментарях: "Так. Бузина зачекався. Хай здохне".

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Гордон обурений такою поведінкою політиків в Україні. Він вважає, що відверті заклики до вбивства/смерті, повинні каратися владою.

Український журналіст заявив, що не зупиниться, поки Фаріон і Степура не відповідатимуть за скоєне.

Нагадаємо, що український журналіст Дмитро Гордон ризикує вже не вперше, спілкуючись з російськими ЗМІ. Приміром, він регулярно виходить в ефір відомого своєю цинічною пропагандою каналу "Росія 1" – тільки для того, щоб дати зрозуміти людям по той бік екрану: їм говорять неправду путінські помічники.

Нещодавно він зважився дати інтерв'ю Юрію Дудю – саме цьому блогеру в свій час наговорив чимало цікавого Іван Дорн, після чого на батьківщині на нього стали поглядати скоса.

У коментарі Гордон відкрито назвав Росію агресором і пояснив: чекати відновлення дружніх відносин не варто, поки ворог не залишить у спокої території нашої суверенної держави. Він упевнений, що Путін вчинив злочин проти України, який сам потім виставив на загальний огляд.

Також "Знай.uа" писав, що Гордон розповів у Дудя про Путіна, Порошенко і ставленні до Росії.