Відомий український журналіст Дмитро Гордон звернувся до президента Петра Порошенка, аби той дав адекватну оцінку діям Ірини Фаріон (член Всеукраїнського об'єднання "Свобода") та Ігоря Степури (заступник голови Кіровоградської облради).

Відповідне відеозвернення Гордон опублікував у своєму YouTube-акаунті.

Як відомо, обидва політики опублікували у своїх соціальних мережах заклики до вбивства Дмитра Гордона. Вони бажали смерті відомому журналісту, а в коментарях захоплювалися один одним. Крім того, Фаріон і Степура згадали ще одного українського журналіста - Олеся Бузину, якому так само було винесено "смертний вирок".

Всім давно відомо, що Гордон підозрює Ірину Фаріон у зв'язках з Кремлем. У своєму відеозверненні він закликав якнайшвидше перевірити її на детекторі брехні, задавши просте питання: "Чи є ви агентом КДБ?".

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Після цього інтерв'ю, відома у вузьких колах напівбожевільний політик Ірина Фаріон написала у себе на сторінці:« цю наволоч, мене, тобто, мало зневажати. Йому потрібно створювати неможливі умови для існування. Це прокляття для країни ». Я з жінками ніколи не воюю. Але в даному випадку, її навряд чи можна назвати жінкою. вже говорив, що її потрібно розглядати або як психічно хвору - тоді її потрібно помістити до відповідного закладу; або агентом ФСБ Росії. І я вже кілька разів пропонував їй пройти огляд у лікаря і на детекторі брехні " Дмитро Гордон

Гордон обурений такою поведінкою політиків в Україні. Він вважає, що відверті заклики до вбивства/смерті, повинні каратися владою.

Український журналіст звернувся до чинного президента Петра Порошенка з проханням дати адекватну оцінку діям Фаріон та Степури. Гордон зазначив, що не зупиниться, поки політики не будуть покарані.

Нагадаємо, що український журналіст Дмитро Гордон ризикує вже не вперше, спілкуючись з російськими ЗМІ. Приміром, він регулярно виходить в ефір відомого своєю цинічною пропагандою каналу "Росія 1" – тільки для того, щоб дати зрозуміти людям по той бік екрану: їм говорять неправду путінські помічники.

Нещодавно він зважився дати інтерв'ю Юрію Дудю – саме цьому блогеру в свій час наговорив чимало цікавого Іван Дорн, після чого на батьківщині на нього стали поглядати скоса.

У коментарі Гордон відкрито назвав Росію агресором і пояснив: чекати відновлення дружніх відносин не варто, поки ворог не залишить у спокої території нашої суверенної держави. Він упевнений, що Путін вчинив злочин проти України, який сам потім виставив на загальний огляд.

Також "Знай.uа" писав, що Гордон розповів у Дудя про Путіна, Порошенко і ставленні до Росії.