Останніми днями депутатка від партії "Свобода" Ірина Фаріон опиняється у епіцентрі гучних скандалів, пов'язаних із її агресивними висловлювання в бік відомих українців.

Ірина Фаріон
Ірина Фаріон

Так нещодавно Фаріон публічно образила журналіста Дмитра Гордона, слідом за ним - кандидата у президенти Володимира Зеленського, обізвавши його "клоуном", а прихильників "слуги народу" - д*білами.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Однак на цьому Фаріон не зупинилася і виплеснула нову порцію бруду на своїй сторінці у Facebook.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Депутатка у властивій їй агресивно-викривальній манері прокоментувала один із законопроектів, прийнятих у Франції, який стосується інституту сім'ї.

"Дегенерати у Франції скасували номени БАТЬКО і МАТИ. З огляду на їхнє збоченство, у них тепер родич 1, родич 2. Все знала, що ця країна розсадник найдикішої чуми, починаючи від Паризької комуни 1871 року і закінчуючи цією моральною деградацією. Щиро бажаю їм виродитися. Вони на це заслужили. А нам плекати наші традиційні цінності з чоловіком-воїном і жінкою-матір'ю як короною життя", - написала Фаріон.

Дегенерати у Франції скасували номени БАТЬКО і МАТИ. З огляду на їхнє збоченство, у них тепер родич 1, родич 2. Все...

Geplaatst door Ірина Фаріон op Zondag 3 maart 2019

Нагадаємо, скандальна депутатка від партії "Свобода" Ірина Фаріон продовжує роздмухувати скандал із кандидатом у президенти Володимиром Зеленським, якого вона днями публічно образила у Facebook.

Ірина Фаріон
Ірина Фаріон

Фаріон назвала Зеленського "клоуном", а його прихильників - "д*білами". Однак на цьому вона не зупинилася, продовжуючи серію образливих випадів у бік Зеленського.

Як повідомляв раніше Знай.ua, відомий український журналіст Дмитро Гордон звернувся до президента Петра Порошенка, аби той дав адекватну оцінку діям Ірини Фаріон (член Всеукраїнського об'єднання "Свобода") та Ігоря Степури (заступник голови Кіровоградської облради).

Також Знай.ua писав про те, що в медіа розгорівся гучний скандал між депутаткою від партії "Свобода" Іриною Фаріон та журналістом Дмитром Гордоном, який звинуватив її у проросійських поглядах.