Кандидат у президенти Віталій Купрій висловив власну думку про суспільно-політичну ситуацію в державі та розповів про зміни, які потрібні для покращення рівня життя українців.

Про це повідомляє Знай.ua у другому випуску програми "Знай Хто?" - Твій майбутній Президент.

На відверті питання про повернення Донбасу і Криму, ринок землі, легалізацію проституції та найголовнші реформи відповів кандидат в президенти Віталій Купрій.

Кандидат відповів на болюче для українців питання про те, що робити з окупованим Донбасом та які важелі знайти проти Путіна.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Я вважаю, що питання Донбасу та Криму розділяти не можна. Потрібно оголосити юридичну війну РФ і захищати наші інтереси на міжнародному політичному фронті", - відзначив Купрій.

На питання про реальний прожитковий мінімум українців Купрій відповів, що сьогоднішня мінімалка ставить наших громадян на межу бідності.

"Мінімальна заробітна плата повинна складати щонайменше 300-400 доларів, і це - цілком реальні цифри", - підкреслив кандидат.

Про інших кандидатів та їх програми Знай.ua розкаже у наступних випусках.

Нагадаємо, у місяці, який має завершиться виборами глави держави, на українців чекає чимало змін.

Пенсіонери в Україні
Пенсіонери в Україні

Зокрема у перший місяць весни очікується старт індексації пенсій, субсидії почнуть видавати на руки та українцям, як пішли на заслужений відпочинок, разовов роздадуть по 2,4 тисячі гривень.

Як повідомляв раніше Знай.ua, із наближенням президентських виборів на Володимира Зеленського посипався справжній водоспад нападок, фейків та звинувачень з боку чинної влади.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Декілька кримінальних справ, фейки та публічні образи - це неповний список цькування Зеленського перед виборами.

Також Знай.ua писав про те, що кандидати у президенти України розкрили плани подальших дій щодо Донбасу та переговорів із главою країни-агресора Володимиром Путіним.