У четвер, 7 березня, відомий український ведучий Савік Шустер записав відеозвернення, в якому анонсував нове телевізійне політичне шоу для українців. Ролик було опубліковано на офіційному YouTube-каналі телеведучого.

"Вперше в історії демократичних виборів ваші емоції визначають лідерів передвиборної гонки. Савік Шустер представляє найбільш несподіваний рейтинг кандидатів у президенти України. Він проводить одразу два незалежних дослідження: всенародне опитування, на сайті проекту, і репрезентативний – за всіма законами соціології. Хто викликає в українців надію, а хто страх? Чому це відбувається? Що відчуває молодь? Чого бояться люди похилого віку? Чого нам чекати від нового президента? Якщо майбутній президент не викликає надію у народу до виборів, упевнений Савік Шустер, можлива третя революція", - підписав своє відео Шустер.

Також з'ясувалося, що телеведучий зараз знаходиться в Індії.

"Я перебуваю зараз в Індії, мій колір волосся безпосередньо від цього залежить", - повідомив він.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

При цьому Шустер додав, шоу "Шустер LIVE" з його участю більше не буде. Замість нього глядачі побачать на екранах телевізорів абсолютно новий проект, що зачіпає тему виборів президента в Україні, які відбудуться 31 березня 2019 року.

Як відомо, після гучного скандалу, пов'язаного із закриттям головного політичного ток-шоу України "Шустер Live", телеведучий рідко з'являвся в рідній країні.

Нагадаємо, журналіст Олександр Демченко приголомшив українців прогнозом про те, що лідер "Квартал 95" Володимир Зеленський може зняти свою кандидатуру з президентських виборів.

Як повідомляв портал Знай.uа, кандидати в президенти України розкрили плани подальших дій стосовно Донбасу і переговорів з главою країни-агресора Володимиром Путіним.

Також портал Знай.uа писав, що дружина шоумена і кандидата в президенти Володимира Зеленського розповіла про труднощі, з якими зіткнулася їх сім'я після того, як Зеленський оголосив про свою участь у виборах.