Українці, які готові голосувати за Садового, більше схожі на людей, які голосуватимуть за Зеленського, ніж на тих, хто підтримає Гриценка.

Таку заяву зробив у прямому ефірі 24 Каналу журналіст Савік Шустер.

Андрій Садовий
Андрій Садовий

За словам Шустера, частина людей, у яких вселяє надію Гриценко збігається з тими, які довіряють Садовому. Проте їх у країні лише 11%.

Крім того, журналіст підкреслив, що має сумніви в тому, чи зуміє львівський політик переконати своїх прихильників голосувати за Гриценка.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

"Електорати Зеленського та Садового дуже схожі. 60% людей у яких викликає надію Садовий, вірять у те, що він може побудувати європейську країну". Савік Шустер

На думку Шустера, 50% тих, кому з надією асоціюється Зеленський, вірять, що йому як представнику нового покоління вдасться витіснить корумповану еліту.

Також журналіст зазначив, що існує певна категорія українців, які бояться, що Гриценко стане президентом – мовляв, він розвалив армію, то зможе розвалити й країну.

Савик Шустер

"Ще декілька питань стосуються того, чи зможе команда Садового працювати на команду Гриценка з повною віддачею й чи обговорювалась фінансова сторона цього союзу". Савік Шустер

Дивіться відео: Савік Шустер про об'єднання Садового й Гриценка та вплив емоцій на вибори

Нагадаємо, що у п'ятницю, 1 березня, стало відомо про відмову кандидата у президенти Андрія Садового від участі у виборах на користь Анатолія Гриценка.

Не зважаючи на те, що Гриценко вже рік пропонував Садовому об'єднатись на президентських виборах, він вирішив зробити це саме зараз. Про те, чому він знявся з перегонів саме зараз, та про зустріч із Зеленським - Садовий розповів в інтерв'ю "Українській правді".

Як повідомляв портал Знай.ua, найближчі соратники Порошенка пішли до Зеленського.

Також Знай.ua писав, опитування показало, що Анатолій Гриценко отримає 15% голосів в разі приєднання до нього Садового.