У четвер, 7 березня, президент Росії Володимир Путін виступив на вечорі в честь 10-річчя Сил спеціальних операцій РФ. Однак багато хто звернув увагу на те, у якій дивній та безглуздій позі стояв глава Росії.

Першим даний нюанс зауважив український політолог, блогер Олексій Голобуцький. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"І знову у Путіна щось в кріпленнях заїло: ноги циркулем намертво оніміли", – підписав фотографію з заходу Голубуцький.

Як відомо, до цього журналісти не раз припускали, що у Путіна можуть бути серйозні проблеми з опорно-руховим апаратом.

Сьогодні Путін "згадав батька", як вітав особовий склад Сил спецоперації РФ: "В начале войны потребовалось создание...

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще
Geplaatst door Алексей Голобуцкий op Woensdag 27 februari 2019

Раніше ми писали про те, що Володимир Путін у черговий раз став жертвою насмішок. Президента РФ висміяли через незрозумілі зміни у зовнішності. Про це браво відрапортував рядовий російський пропагандист Дмитро Смірнов.

Зокрема, деякі коментатори звернули увагу на черговий безглуздий піар Володимира Путіна. А інші ж помітили, що у президента проблеми з обличчям.

"Дімка, твоєму господарю ботокс не рівномірно вкололи, одна щока переважує", "А що у нього з обличчям? Опухлий весь якийсь", "Ох, вже ці нахаби-вчителі зі своїми завищеними вимогами до 9000 руб", "Дивні люди ці вчителі , їм вже майже не платять у регіоні а вони працюють , дивовижні люди", "Цирк якийсь", "Економити на вчителях — це теж саме, що економити на власних дітях", — пишуть у коментарях під публікацією.

Нагадаємо, що Лесь Подерв'янський вважає, що українці не можуть нормально співіснувати з представниками "братнього народу", оскільки громадяни країни-агресора не сприймають Україну як самостійну державу.

Як повідомляв портал Знай.uа, улюбленець Путіна Сергій Полунін, який нещодавно загруз у новому скандалі своїми різкими висловлюваннями на Instagram, втратив роботу і спонсорів в особі російської влади.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Путін зганьбився на весь світ черговою маразматичною заявою. Він заявив про посилення міжнародного "стеження" за країною.