Президент Естонії Керсті Кальюлайд нагадала про п'яту річницю анексії Криму і закликала світову спільноту не забувати цього.

Відповідну інформацію Кальюлайд написала на своїй сторінці в Twitter.

Керсті Кальюлайд

"Деякі дні потрібно не святкувати, але варто їх пам'ятати. Сьогодні 5 років з моменту незаконної анексії українського Криму Росією. Міжнародне співтовариство не може і не повинно цього забувати". йдеться в повідомленні

Також президент Естонії додала хештег #SlavaUkraini.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Нагадаємо, що голова уряду Росії Дмитро Медведєв різко висловився у відповідь на вимогу посольства США в Люксембурзі повернути Крим.

Російський прем'єр прибув з візитом в дипвідомство, в якому закликали зайняти жорстку позицію по причині анексії. У посольстві підкреслили: "Зараз для Люксембургу ідеальний час і місце, щоб рішуче закликати Росію змінити свою політику і піти з Криму".

Дмитро Медведєв
Дмитро Медведєв

У відповідь на це Медведєв рознервувався: "Такій людині потрібно дістати найпростіший підручник з міжнародного публічного права і почати вивчення його азів, якщо він знаходиться на дипломатичній посаді, включаючи поняття державного суверенітету". Також він додав, що "державний суверенітет — це верховенство державної влади всередині країни і незалежність державної влади поза нею".

Також нагадаємо, що електронний гігант, компанія Google дуже пошло наслідила в сервісі "карти". Так, Google змінила відображення Криму як української території для користувачів з Російської Федерації.

Оновлення Google Chrome
Оновлення Google Chrome

Згідно з повідомленням, "в країнах, де є спірні території, Google робить локальні версії карт, щоб дотримуватися місцевого законодавства". Варто зазначити, що в компанії назвали відображення Криму, як частини України "помилкою". Тотальна "зрада".

Як повідомляв Знай.ua, Україна визнала кримчан росіянами: Путін приголомшив світ нахабним фейком.

Також Знай.uа писав, під носом окупантів вивісили красномовне послання: Росія - геть! Крим - наш дім!