У Мережу злили таємну розмову Юлії Тимошенко і олігарха, екс-власника Приватбанку Ігоря Коломойського. Судячи з інтонацій, Тимошенко та Коломойський - близькі друзі, мають спільні плани і навіть обмінюються такими фразочками, як "Обіймаю і цілую". Тимошенко привітала Коломойського з днем народження і побажала, щоб йому "дали спокій". Також вона заявила, що Коломойський - її кращий друг і у всьому надійний партнер. Коломойський відповів: "Ми ж поки мети не досягнемо - ми не заспокоїмося".

Прослухати пікантну розмову можна тут

Хто записав розмову? Тут показово, що запис з'явився ще 7 березня на іноземному сайті зливів. Навряд чи СБУ здатна пробити захист ЮВТ і ІВК з потужними службами власної безпеки. Тому не варто виключати, що Ігорем Валерійовичем зацікавився ізраїльський Моссад.

Нарешті самому Коломойському, подейкують, властиво виховувати своїх протеже публікацією розмов. Охендовського колись записали в офісі Укроп-у. Відео зустрічі Коломойського і Тимошенко теж було в ЗМІ, як і фото Луценка з Коломойським в Амстердамі. Також в YouTube можна знайти ряд розмов з депутатами Іванчуком з Народного Фронту і Найємом з БПП.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Найцікавіше в розмові - це вибудовування планів на майбутнє: "Ми поки наших цілей не досягнемо, ми не заспокоїмося", що явно суперечить антиолігархічній риториці Тимошенко.

Нагадаємо, Коломойський підтримав Зеленського: потрібні мільйони.

Зеленський зараз подався в політику і зайнятий підвищенням рейтингів, складанням передвиборної програми і завоюванням електоральних симпатій, і взагалі, щосили готується до виборів, які вже на носі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, український комік та телеведчий Володимир Зеленський знову зайняв першість в президентському рейтингу, за останніми опитуваннями виборів.

А чинний глава України Петро Порошенко та лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко трохи відстають, однак їхні показники практично на рівні.

Також Знай.ua писав про те, що Екс-мер Рейк'явіка Йон Ґнарр і його політичний феномен - це, мабуть, найближчий приклад у порівнянні з Володимиром Зеленським.