У Житомирі зірвали агітаційний мітинг кандидата в президенти України і чинного глави держави Петра Порошенко. Інцидент стався в понеділок, 11 березня.

Кілька десятків радикалів із організації "Національний корпус" прийшли на агітаційний мітинг Порошенко. Там під час виступу президента вони скандували "Ганьба", "Фу" і "Брехло", намагаючись перекричати його слова.

Вдруг вспомнил, как он Саакашвили по крышам гонял...

Geplaatst door Aleksandr Onyshenko op Maandag 11 maart 2019

Також націоналісти принесли на мітинг плакати, на яких написали вимоги розслідувати корупцію в оборонній сфері. Порошенко відреагував на таку поведінку натовпу і заявив, що вигуки десятків негідників "не расклюют єдність".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Пізніше в мережі з'явився знімок, де чинний президент України через занепокоєння про власну безпеку спішно покидає мітинг у Житомирі.

Даний знімок розмістив на своїй сторінці в Facebook колишній нардеп, який втік Олександр Онищенко. У підписі до світлини він написав, що йому згадалося, як президент "ганяв по дахах" екс-губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі.

Користувачі мережі також не залишилися осторонь і різко прокоментували знімок Петра Порошенка.

"Біжи, Лола, біжи!", "Вкрав щось?", "Це остаточне прощай. Залишилося три тижні. Але потім буде перехідний період. Ось це вже буде страшно", "Гарант ходить по воді", "А ти хто такий? Давай, до побачення! Давай, іди, гуляй до побачення! Є враження, що якщо хтось з конкурентів запише про Петра відому мейхану, її заспіває вся країна", — пишуть коментатори.

Нагадаємо, глава "Нацкорпуса" поставив Порошенко жорсткий ультиматум. Акції триватимуть, поки відповідальні за корупцію в "Укроборонпромі" не сядуть у в'язницю.

Як повідомляв Знай. ua, місиво в Черкасах оголило червоточину Порошенко. Вдумайтеся тільки. Президент країни біжить з власного мітингу.

Знай. ua писав, що лідер Нацкорпуса шокував заявою. Я назву конкретні прізвища і нехай подають до суду, але я на 100% впевнений в цій інформації.