Журналіст та телеведучий Дмитро Гордон прокоментував шанси чинного глави держави Петра Порошенка на президентських виборах, які відбудуться в Україні вже 31 березня.

Про це повідомляє Politeka.

Гордон переконаний, що Петру Порошенку пора відпочити, другий раз вибирати його президентом не можна. Це згубно для країни і може призвести до повного її краху.

"Я вважаю, що Україні потрібен новий президент, причому негайно. Порошенко свій порядок денний вичерпав. Досить, все. Нехай відпочиває, він втомився, це по ньому навіть видно", – заявив Гордон.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Гордон відзначає, що сьогодні багато людей розучилися думати і вперто не помічають очевидних речей.

"У нас, як і раніше, дуже багато дурних людей, які свого часу голосували за Януковича, а зараз будуть голосувати за Порошенка. Ось навіть один мій друг каже: "Ну ось, він все-таки вже п’ять років, я боюся, щоб гірше не було!" Якщо люди хочуть жити в лайні, то нехай живуть! Я – жива людина, теж можу помилятися, але я абсолютно переконаний, що другий раз вибирати Порошенка президентом не можна. Це для країни згубно і може призвести до повного її краху", – переконаний Гордон.

Він додає, що часто самі українці шукають виправдання будь-якому вчинку політика:

"Про одного політика жінка так сказала: "Він крав не для себе, а для України". Люди знайдуть виправдання будь-кому, якщо мізки запліснявіли і не варять", – сказав він.

Журналіст радить українцям запастися попкорном і з чекати фінальних днів президентських перегонів.

"Ми стільки всього побачимо, що у мене навіть фантазії не вистачає! Лайно будуть лити один на одного просто не з відер, а з брандспойтів. Ми побачимо такі викриття, такі фільми, такі розслідування блогерів. Буде дуже цікаво, я пропоную всім запасатися попкорном, і не ходити в кінотеатр. Тому що найкраще кіно буде вдома перед екраном телевізора або планшета", – резюмував Гордон.

Нагадаємо, лідер парламентської фракції "Батьківщина" та кандидат у президенти України Юлія Тимошенко вимагає чинного глави Української держави Петра Порошенка зняти свою кандидатуру з виборів на пост президента України.

Як повідомляв раніше Знай.ua, українцям показали свіжі результати соціологічного опитування з приводу актуальних рейтингів кандидатів у президенти України.

Також Знай.ua писав про те, що Президент України Петро Порошенко і лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко, які беруть участь у президентській гонці і займають не останні місця в рейтингу, мають найнижчий рівень довіри серед усіх кандидатів на посаду нового глави держави.