Популярний український шоумен і телеведучий, а з недавніх пір ще й кандидат у президенти Володимир Зеленський повідомив про завершення зйомок третього сезону телесеріалу "Слуга народу".

Про це популярний комік написав на своїй сторінці в Facebook, передає "Хвиля".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

В повідомленні Зеленський висловив подяку всім:

"Закінчили знімати "Слугу" сьогодні опівночі… всіх вітаю. І хто б міг колись з нас подумати, що наші моральні цінності, виражені художньою мовою у фільмі, стануть настільки близькими і гострими для людей. Те, про що ми завжди сперечалися за келихом вина, те про що ми мріяли, представляючи країну, в якій так хочеться жити, а не ходити і переводити повітря, ми звернули в вордовські Файли, а потім в кіно. Нехай не в реальності, нехай хоча б на екрані, ми трохи поживемо, поплачемо, посміємося, уткнем носом, а деяких навіть розмажемо....ну свербіли творчі руки і думи не давали заснути. І думки, не потуги, а реальні думки матеріалізувалися !!! Реальні хотілки знайшли відгук у думаючих, віруючих і не до кінця розчарованих . Є шанс! Блін... заслуговуємо... а раптом... ну а потім все , як після аварії, тільки спалахи спогадів, тому що було яскраво. ) ". Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Закончили снимать «Слугу» сегодня в полночь... всех поздравляю... И кто бы мог когда-то из нас подумать , что наши...

Geplaatst door Владимир Зеленский op Dinsdag 12 maart 2019

Нагадаємо, що кандидата в президенти Володимира Зеленського змусять заплатити у виборчий фонд чималі гроші через серіал "Слуга народу".

Про це заявив генеральний директор Комітету виборців України Олексій Кошель.

У повідомленні говориться, що кандидат у президенти, шоумен Володимир Зеленський повинен заплатити у виборчий фонд за показ серіалу "Слуга народу" як за передвиборчу агітацію.

"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)
"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)

Як повідомляв раніше Знай.uа, український шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський зустрівся з лідерами ринку IT в країні. Разом вони обговорили ряд питань, а Зеленський у свою чергу зробив важливу заяву. Про це йдеться у новому відео, яке опублікували на офіційному Youtube-каналі команди "смішного кандидата".

Також Знай.uа писав про те, що кандидат у президенти і комік Володимир Зеленський є дуже енергійною, раціональною і вимогливою людиною, але зовсім не простачком.