З заголовків популярних світових видань тема України просто зникла. Тепер міжнародне суспільство сприймає окупацію Донбасу і анексію Криму, як важку реальність, а путінські бойовики продовжують знущатися над населенням цих місць. Однак Україна не розпалася.

Українська економіка змогла піднятися з глибокої кризи, яка почалася в 2014 році, і зробила деякі кроки для приборкання корупції, зазначив експерт Центру європейських реформ Аян Бонд, пише Financial Times. Однак ситуація в Україні далека від стабільності, і для байдужості в країні місця немає.

бойовики
бойовики

Вибори президента в Україні можуть принести результат, який перекреслить усі здобутки держави. Цей результат може привести до несподіваного зрушення на ринку газу в Європі.

вибори в Україні
вибори в Україні

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Видання звертає увагу на те, що за даними останніх опитувань, Петро Порошенко і Юлія Тимошенко відстають у популярності від Володимира Зеленського. Всього у виборах беруть участь 39 кандидатів. Все залежить від того, хто вийде у другий тур.

Варто нагадати, що в середу, 13 березня, суд засудив колишнього політтехнолога Партії регіонів і керівника виборчої кампанії Дональда Трампа Пола Манафорта ще до 3,5 років ув'язнення. Про це повідомляє The New York Times. Так, суддя Емі Берман Джексон Федерального окружного суду у Вашингтоні засудила Манафорта через здійснення ряду злочинів - відмивання грошей, перешкоджання правосуддю, неповідомлення про лобістську роботу, яка принесла йому прибуток у вигляді десятків мільйонів доларів за десять років.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що опитування компанії Социс, на відміну від свіжих досліджень інших компаній, показує різке збільшення розриву між чинним президентом Порошенком та Юлією Тимошенко на користь першого.

Нагадаємо, у Трампа зглянулися над Україною і запропонували допомогу в наступному році.

Як повідомляв Знай.uа Пєсков в стилі байкера Хірурга відреагував на нові антиросійські санкції США.

Знай.uа писав, затертий лейбл і сумка з пітона: депутатки обзавелися новими аксесуарами.

Дивіться відео по темі: