Ютуб-канал команди Зеленського виявився заблокований.

В даний момент команда політика намагається з'ясувати, що стало причиною такого рішення.

Про це вони заявили на своєму Telegram-каналі, пише Рoliteka.

Наш ютуб-канал тимчасово заблокований з невідомих причин без попередження. Зараз ми вирішуємо це питання. За час передвиборної кампанії наші сторінки так часто намагалися заблокувати, прослухати, заборонити, що у нас вже виробився імунітет на такі речі. Так що не переживайте, ви встигнете подивитися новий випуск влога.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Варто нагадати, що у кандидата в президенти Володимира Зеленського можуть виникнути проблеми у день виборів - це пов'язано з кількістю членів виборчих комісій на місцях.

Про це розповіла політконсультант Світлана Кушнір, передають ЗМІ.

"У свій час на парламентських виборах стало проблемою велика кількість членів виборчих комісій, а їх було 18 осіб. Тепер же на цих президентських виборах їх повинно бути не менше 30, тому що 38 кандидатів у президенти. Звідси виникають загрози зриву виборів вже безпосередньо в день голосування, адже повинен бути обов'язково кворум, тобто, повинна бути присутніми більшість членів виборчої комісії, тільки в такому випадку може бути відкритий виборчу дільницю", - розповідає Кушнір.

Ми також писали про те, що На кандидата в президенти Володимира Зеленського, рейтинг якого на порядок вище, ніж у його опонентів, посипався справжній "водоспад" фейків перед виборами.

Про це йдеться в повідомленні "Зе!команди" кандидата, яка пропонує українцям приєднатися до боротьби з неправдивою інформацією.

"Друзі, щодня у Facebook з'являються фейкові новини і куплені пости проти Володимира Зеленського. Фейки активно розганяють і коментують боти. Ми вирішили створити мобільну онлайн-групу, яка буде оперативно реагувати на фейки і куплені пости в Facebook: писати конструктивні коментарі, які захищають нашу позицію", - розповідають у Зеленського.

Нагадаємо, Зеленський знайшов гроші на зарплати: декого гарненько "витряхнуть"

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Гриценко назвав головного конкурента на виборах, і це не Зеленський

Також Знай.ua" писав про те, що Зеленському вдалося неможливе: успіх слуги народу показали в цифрах