Двоє чоловіків дали відверте інтерв'ю для BBC, в якому розповіли, що будучи дітьми піддавалися сексуальному насильству з боку Майкла Джексона.

36-річний Вейд Робсон заявив, легендарний співак здійснював сексуальні дії над ним протягом 7 років: з 7 по 14 років. Другий чоловік, 40-річний Джеймс Сейфчак, зізнався, що Джексон знущався над ним, коли йому було від 10 до 14 років. Обидва чоловіки розповіли, що розбещення відбувалося "сотні разів".

"Кожен раз, коли я був з ним, кожен раз, коли я залишався ночувати, він піддавав мене насильству", - сказав Робсон.

молодий Майкл Джексон
молодий Майкл Джексон

Він згадує, що Джексон обнімав його, "чіпав скрізь" і змушував хлопчика дивитися, як він сам вчиняє статевий акт. Вейд заявив, що коли йому було 14 років, Джексон спробував його зґвалтувати. За його словами, поп-музикант маніпулював дітьми і змушував думати, що "так виражається любов".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"І після цього обов'язково слідувало застереження: "Але якщо хто-небудь коли-небудь дізнається, що ми тут робимо, то і ти, і я сядемо у в'язниці на все життя, і все у нас буде погано", - сказав Робсон в телепередачі.

За словами Робсона, Джексон запевнив його, що хлопчик "був його найкращим другом і єдиним в світі, з ким він коли-небудь займався сексом".

Джеймс Сейфчак розповів, що в 10 років Джексон навчив його здійснювати статевий акт і цілуватися з язиком. Він зміг втертися у довіру до батьків хлопчика, через що розбещення тривало аж чотири роки.

Чоловіки назвали Джексона "майстер-маніпулятором", який спеціально віддаляв їх від батьків, щоб мати над ними владу. Крім того, вони заявили, що безліч персоналу співака просто закривали очі на педофілію.

Тим не менш, родичі Джексона спростували звинувачення в педофілії. Вони стверджують, що у чоловіків немає жодних доказів.

Нагадаємо, бісексуальна донька Майкла Джексона потрапила в лікарню.

Раніше Знай.uа повідомляв, новий фільм про Майкла Джексона розкриє його нездорову тягу до дітей.

Також Знай.uа писав, Калкін зізнався, що його пов'язувало з Майклом Джексоном.