Глава держави-окупанта Володимир Путін вразив світ відверто цинічною заявою щодо кривавого теракту в мечеті у Новій Зеландії, унаслідок якого загинули 40 людей.

Путін
Путін

Трагедія сталася у п'ятницю, 15 березня, і глава Кремля одразу ж поспішив продемонструвати наскрізь фальшиві "співчуття", пишуть ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що Путін висловив співчуття у зв'язку з терактом в Крайстчерчі в Новій Зеландії він надіслав телеграму новозеландському прем'єру Джасинде Ардерна, повідомляє прес-служба Кремля.

Володимир Путін
Володимир Путін

Глава держави-агресора відзначив, що народ Росії поділяє скорботу тих, хто втратив своїх рідних і близьких, а також сподівається на швидке одужання всіх поранених.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Напад на мирних громадян, що зібралися на молитву, вражає своєю жорстокістю і цинізмом", — сказав Путін.

Про теракти в Росії, організовані ним самим для того, щоб прийти до влади він, очевидно забув. Однак пам'ятають журналісти - розслідування не раз вказували на головного винуватця злочинів проти власного народу.

Нагадаємо, у ЗМІ спливла інформація, що глава країни-агресора Російської Федерації Володимир Путін прибуде до анексованого Криму на річницю незаконного захоплення РФ півострова.

Крим
Крим

Про це повідомляє ТАСС.

З такою заявою на прес-конференції виступив прес-секретар російського лідера Дмитро Пєсков. Однак разом з тим, він відмовився давати пряму відповідь на питання про те, чи поїде президент до Криму в найближчі дні.

Дмитро Пєсков
Дмитро Пєсков

"Якщо президент прийме таке рішення, ми вчасно вас проінформуємо", - відзначив він.

Як повідомляв раніше Знай.ua, глава держави-окупанта Володимир Путін активізував мільярдні ресурси з метою впливу на президентські вибори в Україні, перший тур яких відбудеться вже 31 березня.

вибори в Україні
вибори в Україні

Про це повідомляють українські ЗМІ.

У недавньому звіті розвідки США йдеться, що Кремль прагне застосувати низку інструментів, щоб "скористатися крихкою економікою Києва, корупцією, кібер-вразливістю і суспільним невдоволенням".

Також Знай.ua писав про те, що Ігор Гиркин, який є одним з колишніх ватажків так званої "ДНР" зробив раптову заяву.