Перед виборами багатьох українців цікавить, як облаштували своє життя кандидати в президенти. Часто буває, що декларація про доходи може розповісти виборцям про "слугу народу" набагато більше, ніж його передвиборна кампанія. Дізнайтеся, як живуть і на що витрачають гроші найпопулярніші кандидати.

Петро Порошенко

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Чинний президент володіє будинком у Київській області площею 1300 кв. м. Відомо, що Порошенко орендує також прибережну зону біля озера і у нього є власна церква.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ольга Богомолець

Заслужений лікар України володіє цілим замком - це архітектурно-музейний комплекс "Замок Радомисль" на Житомирщині. Там розташовано зібраний кандидатом "Музей домашньої ікони".

Сергій Тарута

Колишній губернатор Донецької області Сергій Тарута справжній естет. У його довгій декларації є антикваріат, 20 предметів японського мистецтва, ікони, старовинна кераміка, колекція старожитностей. У кандидата від партії "Основа" найбільша колекція творів мистецтва серед усіх можливих президентів: він володіє картинами Айвазовського, Шишкіна, Верещагіна, Васнецова, Яблонської, Яна ван Брейгеля, Рубенса, Каналетто, Гварді і Шіле, скульптурами Родена.

Юрій Кармазін

Багато кандидатів у президенти володіють елітними годинником від Breguet, Cartier, Ulysse Nardin. А от Гетьман козацтва всієї Україні задекларував радянські годинник "Ракета". Таким складно когось здивувати.

Сергій Насиров

У кандидата є автомат Steyr AUG. За збігом обставин, дружина Романа Насирова має справжню колекцію прикрас і годинників елітних брендів, а також чотири сумки від Нermes.

Олександр Мороз

Лідер "Соціалістичної партії Олександра Мороза" тримає всі грошові кошти в банку, однак у доларах - 24 000. Більшість кандидатів у президенти теж вибирає валюту, але, як правило, готівковими коштами.

Нагадаємо, Притула екстрено звернувся до всіх українців.

Раніше Знай.uа повідомляв, томос-тур Порошенко обростає скандалами.

Також Знай.uа писав, Зеленський переведе українців у онлайн режим.